Betöltés...

DiRT 5 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.349 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

























A JÁTÉKRÓL



A DIRT 5 a legmerészebb terepverseny-élmény, amelyet a Codemasters készített. Lángoljon ösvényt az egész világon, amely kavicsot, jeget, havat és homokot takar, autósorral, a rally ikonoktól a teherautókig, a GT hősökig. A DIRT 5 egy csillaggal teli karrier, négy játékos osztott képernyős, innovatív online módok, színkivitel-szerkesztő és még több új funkcióval rendelkezik az extrém versenyek következő generációja.

Jellemzők



Let Loose

A DIRT 5, miközben tiszteletben tartja az örökséget és megőrzi a franchise DNS-ét, új fejezetet ír a DIRT örökségébe - merészebb és bátrabb, mint valaha. Az új funkciók, újítások és újszerű megközelítés a DIRT 5-t a terepversenyek, a stílus és a kultúra központjává teszi, ahol folyamatosan megteremtheti a kiemelkedő orsó pillanatokat.

Lángoljon egy ösvényt

a világ minden táján Tegyen egy utazást a világ körül, és versenyezzen több mint 70 és több mint egyedi útvonalon 10 különböző globális helyszínen, lenyűgöző, dinamikus környezetben. A New York-i fagyasztott East River-en való versenyektől kezdve a Brazíliában lévő Megváltó Krisztus alatt, az északi fényeknél Norvégiában ragyogva vegye fel az ellenfeleket, a terepet és a szélsőséges, folyamatosan változó körülményeket.

Hihetetlen autókkal

mozdítsa el a határokat. Üljön az eklektikus és izgalmas autósorozat volánja mögé. Hódítsa meg a legnehezebb terepet szikladaraboló gépekkel, vigye el az ikonikus rally autókat új helyekre, vagy érezze meg a 900 lóerős sprint autók erejét. A rallycross, a GT, a trófeás teherautók, a buggy izomkocsik teszik teljessé a végső terepgarázst.

A csillagfényes karrier reflektorfénybe kerülése A

világhírű hangtehetségek Troy Baker és Nolan North vezetik a DIRT 5 történetek által vezérelt Karrier módját. Egy ikon felügyelete alatt minden tekintet arra vonatkozik, hogy te válj az off-road versenyek kibővített világának új csillagává. Keressen szponzorálást és egyedi jutalmakat, hódítson meg minden helyszínt, és vegye fel az ádáz riválisot az eddigi legnagyobb karrierünk során.

Versenyezzen vagy működjön együtt az Off-Road Action

Local megosztott képernyőn, akár négy játékos offline módban, beleértve a Karriert is, a DIRT 5 tökéletes kanapé multiplayer autóverseny, amikor harcba száll a barátaival a pozícióért. Online, dobja le a kurátorok versenylistáit akár 12 játékos számára, és versenyezzen innovatív, célokon alapuló módokban.

Készítsen és rögzítsen új funkciókkal

Készítse el legnagyobb ugrásait és legjobb mozdulatait egy részletes fotómóddal, és mutassa meg kreatív érzékét a DIRT valaha volt legmélyebb színszerkesztőjével minden autóhoz. Ráadásul további vadonatúj funkciók, amelyek lehetővé teszik az összes játékos számára a DIRT-ben való alkotást és játékot, mint még soha.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "DiRT 5 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: