Betöltés...

Adam's Venture: Origins (EU)

Ár: 10.005 Ft



A JÁTÉKRÓL

Indulj el egy merész kalandra az Adam's Venture: Origins-ban. A 20-as években játszódó Adam's Venture: Origins című játékban ősi romokat fedezhetsz fel, és titokzatos tárgyakat szerezhetsz vissza.



Történet

Indulj merész kalandba az Adam's Venture: Origins játékban. Az Adam's Venture: Origins a húszas években játszódik. A játékban ősi romokat fedezhetsz fel, és titokzatos tárgyakat kaparinthatsz meg. Megbízható társaddal, Evelyn-nel együtt túl kell járnod a gonosz Clairvaux cég eszén.



Játékmenet

Adam's Travel Journal, egy különleges napló, amely Adam naplóbejegyzéseit tartalmazza kalandjai során. A játékhoz készült exkluzív koncepciórajzokkal és rengeteg új betekintéssel Adam gondolataiba és érzéseibe kalandjai során. Az Adam's Venture Origins az Adam's Venture játéksorozat újragondolása. Az Adam's Venture racionalizálva és újratervezve, hogy egy magával ragadó narratívát kovácsoljon, az Adam's Venture: Origins újragondolja Adam Venture első hőstetteinek eseményeit. Adam's Venture: Origins újgenerációs látványvilággal, új játékmenettel és új animációs technikával rendelkezik, ami igazi újgenerációs élménnyé teszi a játékot.



Jellemzők:

- Oldj meg rafinált rejtvényeket

- Járj át rég elfeledett sírokat és omladozó városokat

- Merülj el ősi rejtélyekben és szerezz vissza titokzatos tárgyakat

- Részletgazdag történet, amely meglepő kalandot sző történelmi felhangokkal

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Adam's Venture: Origins (EU)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: