Betöltés...

Warhammer 40,000: Gladius - T'au (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.867 Ft





A JÁTÉKRÓL



A T'au soha nem volt ilyen közel a kihaláshoz. Hazavilágaid körül vannak véve. A raj, a gépek, az emberek…

A T'au túlélésének biztosítása érdekében a flottáját elküldték. A negyedik bővítés, új, gazdag világok igénylésére.

A lánc mégis elnyelt minket. A hajója egyedül jött elő. Háború sújtotta. Idegen. Ez nem az ígért paradicsom volt.

Bu meg fogod győzni. A T'au számára. A Nagyobb Jóért. A túlélésért.



A T'au Birodalom csatlakozik a Gladius Prime uralmáért folytatott harchoz.



Állandó ambíciótól vezérelve, hogy kiterjesszék és elterjesszék a Nagyobb Jó szavát a Galaxison, igyekeznek asszimilálni vagy megszüntetni a bolygó összes többi ellenzéki faját.



31 új egységgel a T'au lenyűgöző és halálos hadsereget telepíthet. A drónok és erőteljes harci ruhák között nem lesz hiány taktikai lehetőségekből.

Jellemzők



Segédeszközök átalakítása

A T'au egyik legerősebb fegyvere az, hogy képesek új szövetségeseket keresni. Képesek befolyást fordítani bizonyos semleges egységek, például a Kroot Hounds és a vadonatúj Vespid Stingwing átalakítására.

A nagyobb jó érdekében

Az alapvető filozófiai koncepció a T'au középpontjában áll. Demoralizálja ellenfeleit, és befolyásának elköltésével csökkentse egységeik morálját 0 -ra. Proselytisezzen, és azonnal nyerjen lakosságot városaiban.

Felforgatás

Fordítsd ellenségeid szolgáit az uraik ellen. A propaganda precíz alkalmazásával megbéníthatja az ellenséges városok lojalitását.

Harcivértezeteket

A T'au Battlesuit egy haladó motoros harci külső váz, amely szerves részét képezi a T'au Tűz Kaszt katonai erők. Testreszabhatja őket fejlett támogató rendszerek telepítésével.

Drónok és jelzőlámpák Sokféle drón

, a T'au technológia csodái, amelyek támadó, védekező és taktikai támogatást nyújtanak. Használja a jelzőfényeket, hogy maximalizálja tűzerejét.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Warhammer 40,000: Gladius - T'au (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: