Betöltés...

Train Simulator 2019(EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 28.605 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL



A Train Simulator 2019 egy szimulációs videojáték, amelyben megtapasztalhatja a valaha készített legteljesebb és legelragadóbb vasúti hobbit. A játékot a Dovetail Games fejlesztette ki, és a Dovetail Games-Trains kiadta 2009. július 12-én.



Merüljön el a vonatok és a közlekedés világában, ahol Ön döntheti el, merre menjen és mikor. Mindenféle különféle lokusz áll az Ön rendelkezésére, és a játékosok megtanulják, hogyan kell elsajátítani mindegyiket, miközben megismerik a játékban található sokféle útvonalat is. Ez a cím, ami alapvetően minden, amiről valaha álmodott a vasúti hobbik kapcsán, egy játékba foglalva, mivel még arra is lehetőség van, hogy saját forgatókönyveket és útvonalakat készítsen, és megtapasztalja az utat sofőrként, utasként vagy akár vasúti rajongóként. A Train Simulator 2019 tartalmaz mindent a vonatokról, amelyek tetszhetnek neked!



Szeretne vonatot vezetni Frankfurt csodálatos városán keresztül? Vagy szemtanúja lehet az Európában található legnagyobb teherautó Mannheimben? Mindenféle helyszín vár rád, a Denvertől és Rio Grande Western-től, az Amtraktól kezdve a Sziklás-hegység Wasatch-hegységének zord vidékéig, ebben a játékban minden megtalálható, még a Soldier Summit-en és a Salt Lake City-n is. Haladjon át ezeken a helyeken, és csodálkozzon szépségükön mozdonyából.



Legyen virtuális mozdonyvezető vagy ragyogó mérnök, a Train Simulator 2019 minden lehetőséggel rendelkezik. Vásárolja meg még ma a játékot, ha szüksége van az adag vonatokra és sínekre!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Train Simulator 2019(EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: