Betöltés...

Europa Universalis IV - Art of War Collection (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.503 Ft



A JÁTÉKRÓLEuropa Universalis IV: A háború művészetének gyűjteménye tartalmazza a háború művészetének kibővítését és a tartalomcsomagot.



A háború művészete a 30 éves háborúra, valamint az egyház és az állam közötti politikai instabilitás pezsgőképességére összpontosít. Ez a bővítés továbbfejlesztett játékmechanikával rendelkezik, ami a hadviselést helyezi előtérbe az uralom és a győzelem érdekében. A továbbfejlesztett haditengerészeti harc és a teljes hadsereg irányítása azt jelenti, hogy a győzelem folyamata kizárólag a vállán fekszik. Egyedül diadalmaskodik, vagy szövetségesei harci erősségeire támaszkodik? A döntésed eldönti, hogy a birodalom az örökkévalóságon át tart-e.



Art of War tartalmi csomaghozzáteszi 12 új egységmodellt a Katolikus Liga tagjai számára és 12 új egységmodellt az evangélikus unió tagjai számára. A következő nemzetek egyedi egységmodelleket kapnak a Thiry Year War időszakához.



Főbb jellemzői:



30 éves háború:

Egyedi mechanika és események az Európát sújtó vallási konfliktus számára.

Napóleoni korszak:

Harcolj a forradalom ellen vagy ellen, és hozzon létre teljesen új egyedi kliens országokat a térképen a hódításaiból.

Harc szárazföldön vagy tengeren:

Most már válogathat az ostromoktól, átviheti foglalkozását a szövetségeseivel, és célokat adhat meg alanyai és szövetségesei számára. A teljes flotta mostantól egy kattintással frissíthető, a mothball flottákat mostantól elkerülheti, hogy elkerüljék a karbantartást, és a flottáit beállíthatja automatikusan a seregek szállítására.

Marche:

Kapcsolja át hajóit zárózsákokká az ellenség ellen, kevesebb adót kapva, de megerősítve védekezésüket.

Továbbfejlesztett diplomácia:

Adjon el többlethajókat, küzdjön a saját alanyaiért, harcoljon háborút más országok lázadó csoportjai és új béke lehetőségek támogatása érdekében.

Játékmenet fejlesztések:

Készítsen teljes sereget egyetlen kattintással, és hagyjon fel magokat, amelyeket már nem kíván támogatni. Ingyenes szolgáltatások a mellékelt javításhoz: Teljesen új lázadó szerelő, helyi autonómia tartományi szinten, új bíboros rendszer a katolikusok számára, új reformációs mechanika és új megjelenési térkép.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Europa Universalis IV - Art of War Collection (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: