Betöltés...

Son of Nor (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.047 Ft



A JÁTÉKRÓL

Norfiaként, akit az Éj Istennője szentelt fel, mindannyian ti vagytok az emberi faj és a teljes kihalás között. Csak egy emberi enklávé marad Noshrac hatalmas sivatagi világában, egy rejtett menedékhely, a The Edge. 400 év béke után ismét megjelenik az emberiség ősi ellensége, a Sarahul, aki kalandba kényszeríti népét.



Telekinézissel és terraformal, az Istennő által nyújtott ajándékokkal felfegyverkezve felfedezheti Noshrac világát, harcolva az ellenség területén és feltárva a rég elfeledett titkokat. Az utazás során felfedez egy titokzatos struktúrát, amelyet egy ősi faj hozott létre, és amelyek rejtvényekkel és csapdákkal vannak tele - és a misztikus erők kulcsa, amit soha nem látott.



Nor fiaként a világ a fegyvere. Használd bölcsen.



Jellemzők

Telekinézis : A könnyek kijönnek a kanyon falai közül, és rádobják az ellenfeleket, vagy telekinetikus képességeiddel érdekfeszítő rejtvényeket oldanak meg. Mozgasson és dobjon tárgyakat csapdák előkészítéséhez, és használja a környezetet az Ön előnyére!

Terraformálás : Emelje fel és engedje le a homokot, hogy eltemesse ellenségeit, feltárja a titkos járatokat, elzárja a bejáratokat, barikádokat hoz létre vagy eljut a magasba, hogy taktikai előnyhöz jusson. Vagy menjen széna és temesse el az egész épületet!

Elemental Magic : Oldja ki a szél, a tűz és az Essence varázslatot az arzenál javítása érdekében. Vezessen hatalmas varázslatokat, vagy varázsoljon telekinetikusan vezérelt tárgyakat extra halálos támadásokhoz! Kombináljon több varázsigét a még hatékonyabb technikák kinyitásához!

Co-op multiplayer : A Son of Nor támogatja a négyjátékos online kooperatív játékot, valamint a kétjátékos helyi osztott képernyős szövetkezetet.

PvP multiplayer : Bizonyítsd be, hogy ki a Noro legerősebb fia kaotikus négyjátékos versenyképes multiplayer akcióban!

Érdekes történet: Tapasztalja meg a Son of Nor teljes, 12 órán át tartó történetét , amely egy eredeti eredeti univerzumban játszódik, és több tucat karaktert idéz elő professzionális hangszínészek.

Karakterek testreszabása: Készítse el saját férfi vagy női karakterét, és válasszon a legkülönfélébb jelmezdarabok és dekorációs felszerelések közül.

Merüljön el a Son of Nor világában: nincs GUI vagy HUD, minden természetes módon és intuitív módon beágyazódik a világ környezetébe.

Bizonyító talaj: Tesztelje harci képességeit ezen a pusztító élvezetek játszóterén!

Tartalmaz egy eredeti atmoszférikus hangsávot, amelyet kifejezetten a Son of Nor számára komponáltak



Perifériás élvonalbeli támogatás: Célozzon telekinetikus tárgyakat a szemeivel a SteelSeries Sentry szemkövetővel vagy a tobii EyeX-szel (csak Windows esetén), vagy az Emotiv EPOC agy-számítógép interfészével vezesse a játékot fejével (csak Windows)!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Son of Nor (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: