Betöltés...

The Incredible Adventures of Van Helsing: Complete Trilogy (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 29.187 Ft



A JÁTÉKRÓL

The Incredible Adventures of Van Helsing: Complete Trilogy tartalma:

- The Incredible Adventures of Van Helsing teljes játék

- The Incredible Adventures of Van Helsing II teljes játék

- The Incredible Adventures of Van Helsing III teljes játék

- Van Helsing: Arcane Mechanic kiegészítő

- Van Helsing: Thaumaturge kiegészítő

- Van Helsing II: Ink Hunt bővítmény





The Incredible Adventures of Van Helsing

Vedd fel a széles karimájú kalapodat, ragadd meg a fegyvereidet, és indulj hihetetlen kalandra Borgovia gótikus-noir világában, ahol az őrült tudomány fenyegeti a szörnyek és halandók közötti törékeny békét. Légy Van Helsing, a rendkívüli szörnyvadász, és mentsd meg a napot bájos és gyönyörű társaddal, Lady Katarinával (aki egyébként történetesen egy szellem). Fedezd fel a hegyek kegyetlen vadonját és a furcsa tudomány által kiforgatott zord metropolisz kormos téglából épült negyedeit, és ne feledd: lehet, hogy soha nem tudod meg, kik az igazi szörnyek!



Jellemzők:

- Lépj be egy emlékezetes gótikus-noir univerzumba, tele szörnyekkel, mágiával és furcsa tudományokkal.

- Játssz végig egy üdítően egyedi történetet, fanyar humorral és frappáns párbeszédekkel fűszerezve.

- Vívj ádáz csatákat természetfeletti ellenfelek ellen, változatos képességekkel és készségekkel.

- Használd a különleges képességeket, és szabd testre figyelemre méltó követőid képességeit.

- Testre szabhatod a karakteredet egy részletes szintlépési rendszer segítségével, ahol te döntöd el, milyen készségekre és képességekre lesz szükséged a vadászathoz.

- Módosítsd képességeidet a helyszínen egy egyedi power-up rendszer segítségével.

- Ismerd meg a misztikus alkímia titkait, és kovácsolj hatalmas tárgyakat.

- Építsd és fejleszd rejtekhelyedet, és helyezz el csapdákat, hogy megvédd azt a szörnyű szörnyek hullámaitól.

- Legyél minden idők legnagyobb szörnyvadásza, miközben kooperatív többjátékos szörnyvadászatot játszhatsz akár négy játékosnak.







The Incredible Adventures of Van Helsing II

A kibontakozó saga második részében, amely önállóan is élvezhető, ennek az egyedülálló világnak új szegleteit fedezheted fel, és megtapasztalhatod a régimódi gótika és az őrült tudomány keverékét, több akcióval, hatalmas ellenfelekkel és rengeteg lenyűgöző helyszínnel.



Három játszható osztály

A gótikus-noir kaland folytatásában három nagyon különböző osztály közül választhatsz: a klasszikus vadász lövész- és közelharci képességekkel, a mágiát használó Thaumaturge vagy az Arcane Mechanic, a halálos eszközök mestere, mindez az alapjátékban is szerepel.



Hunter's Lair

A Lair visszatér a folytatásban, mint a tökéletes búvóhelyed, ahol elrejtheted az összegyűjtött zsákmányt, kereskedhetsz nem játszható karakterekkel, teleportálhatsz a helyszínek között, új tárgyakat kovácsolhatsz, használhatod az alkímialabort és új küldetéseket fogadhatsz el szövetségesektől, akik csatlakoznak az Resistance-hez a tudományos csapás ellen.



Kibővített toronyvédelmi minijáték

A hullámokban betörő ellenséggel lehetőséged van arra, hogy megvédd a búvóhelyedet és más stratégiai helyszíneket telepíthető csapdákkal és számos fejleszthető funkcióval, hogy elhárítsd a gonoszt, most továbbfejlesztett játékmechanikával és akár 7 szintig terjedő, opcionális mellékküldetésként bemutatott játékkal.



Ellenállás kezelése

A borgoviai ellenállás vezetőjeként részt vehetsz a szövetséges csapatok mikromenedzsmentjében, fejlesztheted az ellenállók felszerelését, vagy találhatsz olyan zsákmányt, amely erősebbé teszi őket.



Rage rendszer

A lenyűgöző hőstettekből összegyűjtött Rage-pontok elköltésével akár három PowerUps nevű képességmódosítót is feltölthetsz 8 aktív képességre.



Egyedi társ

Lady Katarina, a csípős észjárású szellem, saját képességekkel, viselkedésmódokkal és két képességfával áll Van Helsing támogatására.



Runecrafting

A tárgyak kovácsolása, elvarázsolása és esszenciákkal való ellátása mellett egy másik lehetőséged is lesz arra, hogy a tárgyakat tetszésed szerint átalakítsd. A tárgyakat szétszedheted, mágikus darabokra törheted, hogy tisztán mágikus rúnákká alakíthasd őket, amelyeket megváltoztathatsz és új tárgyakra helyezhetsz, különböző új, erős ereklyékké változtatva azokat.



A szörnyeteg a barlangban

A Chimera egy egyedülálló teremtmény, egy mesterséges szörnyeteg egyenesen a Tintából. Képességeit fejlesztheted, és harcba hívhatod, vagy elküldheted a Ink-be, hogy kincsekre vadásszon.



A trófeák csarnoka

A Lairt trófeákkal díszítheted, amelyek globális módosítókat adnak a játékvilághoz, például megerősítheted a szörnyeket, több varázserőt adhatsz minden szövetségesednek, vagy Katarinát halálosabb szellemmé változtathatod.



Többjátékos mód

Te és barátaid kipróbálhatjátok tudásotokat egymás ellen a PVP módban (8 játékos), vagy egyesíthetitek erőiteket és végigjátszhatjátok a történetet a kooperatív kampányban (4 játékos).







The Incredible Adventures of Van Helsing III

A Van Helsing III-ban a polgárháború véget ért Borgoviában, de a jövő borúsan néz ki. A furcsa tudományok városa romokban hever, civakodó frakciók és bűnözők küzdenek a hatalomért, és egy különös szekta az "idők végezetének" eljövetelét jósolja. És lehet, hogy igazuk van: Hátborzongató események hulláma rázza meg az országot, és mindez egy titokzatos lényhez kapcsolódik, egy korábbi szövetségesből lett félelmetes főgonoszhoz. Ami azt jelenti, hogy Van Helsing azt teszi, amihez a legjobban ért: Fegyvereket ragad, halálos trükköket készít elő, és levadássza a valaha élt legveszélyesebb szörnyeteget... és ezúttal személyes ügyről van szó. Célja elérése érdekében bármire hajlandó, még arra is, hogy szembenézzen a legsötétebb titokkal a modern Borgovia születéséről.



Történet

Készülj fel a legsötétebb félelmeiddel való találkozásra a gótikus-noir kalandtrilógia befejezésében. Ez a finálé, Van Helsing kalandjainak legsötétebb fejezete.



Osztályok

Válassz hat játszható osztály közül: győzd le ellenségeidet a közelharc-specialista Protector, légy a legpontosabb lövész mint a Bounty Hunter, sajátítsd el a furcsa tudományt mint a Phlogistoneer, tervezd meg a taktikádat mint a Constructor, irányítsd a mágikus erőket mint az Elementalist, vagy legyél sötét, lopakodó gyilkos mint az Umbralist.



Szintlépés

Legyél egyre erősebb, ahogy haladsz előre a játékban: a szintlépések testreszabása részletesebb és változatosabb, mint valaha.



Felfedezés

Fedezd fel az új területeket a sötétség háború sújtotta földjén - mind a fizikai világban, mind a Tintában.



Társasjáték

Bonyolódj szellemes ugratásokba hűséges követőddel, Katarinával - és végre megtudhatod a titkait: a múltjának történetét.



Harc

Harcolj vérszomjas ellenségek hordáival, amelyek most vadabbak és félelmetesebbek, mint valaha. Vigyél magaddal minden fegyvert és eszközt, amire szükséged van: rengeteg új, nagy erejű tárgy közül választhatsz a kalandhoz.



Többjátékos mód

Te és barátaid kipróbálhatjátok tudásotokat egymás ellen a PVP módban (8 játékos), vagy egyesíthetitek erőiteket és végigjátszhatjátok a történetet a kooperatív kampányban (4 játékos).







Van Helsing: Arcane Mechanic

Valószínűleg azt hitted, hogy a Weird Science az ellenséged. És igen, igazad volt, de a tűz ellen mindig lehet tűzzel harcolni, ahogy a mondás tartja. Vagy, ami még találóbb, harcolj a mesterséges szörnyek ellen árkán gépekkel: nyeld el őket mérgező füsttel, perzseld meg őket lángnyelvekkel, vagy telepíts mechanikus szövetségeseket és csapdákat, és hagyd, hogy ők tegyék a többit.



Egy teljesen másfajta vadászat

Van Helsing: Arcane Mechanic kiegészítővel most egy teljesen másfajta szörnyvadászt játszhatsz, egy specialistás osztályt. Az Arcane Mechanic a furcsa eszközök, halálos kütyük és okkult gépezetek mestere. A szörnyvadászat most még izgalmasabbá vált a személyre szabható Chargerpackkal és a többfunkciós Dischargerrel a kezedben. Felejtsd el a hagyományos fegyvereket, és készítsd el a személyre szabott mechanikus csodáidat. Vedd fel a sisakot és a védőszemüveget, és mutasd meg nekik az igazi tudomány erejét!



Jellemzők:

- Egy vadonatúj karakterosztály, az Arcane Mechanic

- Teljesen egyedi fegyverek: fejleszd külön-külön a Dischargeredet és a Chargerpackodat is, hogy látványos eredményeket érj el.

- új képességfa és egyedi perkek

- vadonatúj taktika és játékmechanika az új osztály támogatására: telepíts mechanikus lényeket és csapdákat a pályára.

- 3 osztályspecifikus küldetés 2 vadonatúj pályával az egyjátékos kampányban







Van Helsing: Thaumaturge

Bizonyára ismered a szörnyvadászat hagyományos megközelítését: ragadj közelharci fegyvert, vegyél magadhoz lőfegyvert (csak a biztonság kedvéért), készítsd elő a trükköket, és legyél tanúja, ahogy a lények rémülten menekülnek! De vannak más, kissé szokatlan módszerek is, amelyek egészen más forrásra támaszkodnak - ezt hívják mágiának.



Egy teljesen más Van Helsing

Mi lenne, ha a nagyra becsült Van Helsingből egy egészen másfajta szörnyvadászt varázsolnál? Van Helsing: Thaumaturge kiegészítővel most egy olyan speciális osztályt játszhatsz, amely biztosan feldobja a játékélményedet. A Thaumaturge az okkult vadászhagyományok mestere, a ritka misztikus művészetek szakértője. Felejtsd el az acélpengéket és azokat a durva fegyvereket, és használd tisztán a lenyűgöző arkán képességeidet.



Jellemzők:

- Egy vadonatúj karakterosztály, a mágiát használó Thaumaturge

- Új képességfa, új felszerelés és egyedi tulajdonságok.

- Vadonatúj taktika és játékmechanika az új osztály támogatására

- 3 új küldetéssorozat az egyjátékos kampányban

- 2 vadonatúj térkép

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Incredible Adventures of Van Helsing: Complete Trilogy (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: