Betöltés...

HYPERCHARGE: Unboxed (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.174 Ft



A JÁTÉKRÓLLegfeljebb 4 játékos (Splitscreen), legfeljebb 8 játékos (online/helyi).



Légy akcióhős és teljesítsd Sgt. Max Ammo küldetését. A feladat: a HYPER-CORE elpusztításának megelőzése. Ha lerombolják, búcsút vehetsz az emberektől, akikkel barátságot kötöttél. Elfelejtenek majd. Mintha sosem léteztél volna. Fogjatok össze és arassatok győzelmet a világ játékainak jövője érdekében!

Játék jellemzők

Kooperatív – Harcoljatok együtt a világ játékaiért. Szervezzetek egy alakulatot 3 más játékossal online/a helyi kooperatív játékból, és mentsétek meg a HYPER-CORE-t a teljes megsemmisüléstől.

PvP – Plasztik a plasztik ellen. Mérd össze az erőd a többi kiskatonával, miközben felküzdöd magad az eredménytábla első helyére.

Erősítsd meg magad – Védd meg, aminek a védelmére felesküdtél. Építs tornyokat, csapdákat és falakat, amelyekkel elűzheted a felfegyverzett játékok gonosz hordáit. Ne veszítsd szem elől a T. Rexet!

Haladj előre – Attól, mert kicsi vagy, még stílusosan vonulhatsz csatába. Gyűjts XP-t, oldj fel egyedi kinézeteket, és szabd személyre akcióhősödet és a fegyverét.

Fedezz fel – Határ a csillagos ég. Pontosabban a felső polc. Határtalan szabadság, hogy összegyűjts a környezetedből minden kreditet, érmét, elemet és ha elég ügyes vagy, akár gyűjthető tárgyakat is.

Osztott képernyő – Vissza a kezdetekhez. Dobjátok le magatokat a kanapéra és likvidáljátok az ellenfelet csapatként. (4 játékos által játszható osztott képernyő a dokkolóhoz történő csatlakoztatást követően.)

Hivatalos zene – Több mint 20 hihetetlen, egyedi dal. Ismered meg a HYPERCHARGE: UNBOXED mozgalmas és színes világát az eredeti játékzenén keresztül.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "HYPERCHARGE: Unboxed (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: