Betöltés...

A Way Out (EU) (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)

Ár: 19.859 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az A Way Out egy kizárólag kooperatív kalandjáték, amelyben két rab egyikének szerepét játszod, akik merész szökést terveznek végrehajtani a börtönből.



Történet

Ami egy izgalmas szökésnek indul, gyorsan egy kiszámíthatatlan, érzelmes kalanddá válik, amelyhez hasonlót még sosem láttál, vagy játszottál. Az A Way Out egy olyan élmény, amelyet két játékossal kell játszanod. Mindkét játékos az egyik főszereplőt, Leo-t és Vincent-et irányítja, akik vonakodva szövetkeznek, hogy megszökjenek a börtönből és elnyerjék szabadságukat.



Játssz Leo-ként, vagy Vincent-ként

A szökést célba vevő, elszánt rab, Leo nem az a típus, aki barátkozik. Bármilyen akadályba ütközzön is, Leo hajlandó bepiszkolni a kezét és bármit megtesz a feladat elvégzéséért. Bár frissen szállt le a börtönbuszról, Vincent eltökélt szándéka, hogy kitörjön. Gyors észjárásával és semmi vesztenivalójával bebizonyítja, hogy senki sem becsülheti le, sem a börtönben, sem azon kívül.



Együtt megtalálják a kiutat

A börtönből egy vadidegennel megszökni nem ideális körülmények között, de Leo-nak és Vincent-nek túl sok múlik ezen ahhoz, hogy most megkérdőjelezzék magukat. Ahogy a szabadság egyre közelebb kerül, meg kell tanulniuk bízni egymásban, ha át akarnak jutni a túloldalra.



Jellemzők:

- Dolgozzatok együtt a szabadulásért

- Működjetek együtt a rejtvények megoldásához és az akadályok leküzdéséhez

- Lopakodj, harcolj, fuss, vezess, sőt, még egy kis horgászatra is szánhatsz időt útközben

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "A Way Out (EU) (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: