Betöltés...

The King Of Fighters XIII (Steam Edition)

Ár: 12.392 Ft



A JÁTÉKRÓL

„A XIII. SZAK KIRÁLY” , az SNK PLAYMORE zászlóshajója, a 2D versus harci cím a végső verzióban tér vissza a Steam-en !!

A játék konzolos változatához tartozó számos funkció, például az ONLINE mód, amely lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen élvezhesse az online és a világ minden tájáról érkező riválisokkal való mérkőzést, a bemutató mód, amelyet a KOF kezdő játékosai élvezhetnek, és a Story mód, amely tartalmaz számos exkluzív epizódot Visual Novel formátumban, továbbfejlesztve még mindig elérhetőek a „THE FIGHTERS KING XIII Steam Edition” -ben !

Ezenkívül az "Iori a lángok erejével" , a "NESTS Style Kyo" és a "Mr. Karate" DLC karakterek már a kezdetektől játszhatók, összesen 36 karakteres névsorral!

Eljött az ideje, hogy világszerte szembenézzen a riválisokkal!



DISCORD

Az SNK legfrissebb híreiről és közösségi eseményeiről látogasson el hivatalos Discord csatornánkra!



FŐBB JELLEMZŐI

・ 3-ON-3 CSAPAT CSATA:

Válasszon egy alapértelmezett 3 karakteres csapatot, vagy készítsen saját csapatot úgy, hogy felvesz 3 választott karaktert, és harcoljon a csapatok ellen a győzelemig! Fejleszteni a saját csapat stratégiája választotta a legjobb karakter az Ön számára!



· TÖRTÉNET:

Ebben a módban, akkor a tapasztalatok a különböző háttér történet nem érintette a játék eredeti Arcade verzió. Fedezze fel az igazságot a KOF „Ash Saga” -járól és titkairól a főszereplő, Ash Crimson és más olyan szereplők szemével, akik közvetlenül nem vettek részt a tornán. Döntései és harci eredményei új történetelemek felfedezéséhez vezethetnek; próbálja ki a különféle lehetőségeket és jeleneteket!



・ HÁLÓZAT: A

"THE FIGHTERS KING XIII Steam Edition" mostantól jelentősen továbbfejlesztett netkódot tartalmazez az eddigi legkényelmesebb online élményt nyújtja Önnek! Az új netcode megnövelt kommunikációs sebességet kínál Ön és ellenfele között, és az online élményt is személyre szabja a számítógép környezetének megfelelően!



A „THE KING OF FIGHTERS XIII Steam Edition” három különböző típusú ONLINE VERSUS mérkőzést tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy világszerte kihívást nyújtsanak más riválisoknak végtelen és intenzív csatákban:

- „Ranked Match”: harcolj meghatározott előírások szerint, és az eredményeid megjelennek a rangsor.

- „Játékosmérkőzés”: ebben a módban való játék nem befolyásolja az eredményeket. Lazán harcolhat mások ellen.

- „Friend Match”: hívjon meg online játékosokat, és hívja ki őket ezen a módon keresztül a heves versenyre!



Competition MISSZIÓ:

Hárítson három különböző küldetést ebben a módban, és fejlessze képességeit!

- „TIME Attack”: Győzd le az összes CPU-s ellenfelet a lehető legrövidebb idő alatt.

- „SURVIVAL”: Válasszon ki egy karaktert, és küzdjön meg minél több CPU-ellenfélen.

- „TRIAL”: Ebben a módban minden karakternek 10 feladata van, amelyek főleg a kombókra összpontosítanak. Mire mind a 10 feladatot elvégzi, elsajátított néhány kombót ehhez a karakterhez.



・ TUTORIAL:

Rose Bernstein, a verseny háziasszonya megtanítja az alapvető technikákat, valamint elmagyarázza a mérőeszközöket és azok használatát. Első alkalommal a KOF játékosainak itt kell kezdenie, hogy megszokják a játékot.



・ TESTRESZABÁS:

Ez a mód lehetővé teszi az online profil szerkesztését és a karakter színpalettájának módosítását. Létrehozhat egy csapatot online használatra, felveheti a játék közben összegyűjtött ikonokat, vagy beírhat egy előre beállított üzenetet, amelyet használni szeretne a profiljában. Minden karakterhez legfeljebb öt egyedi színmintát készíthet. Mutasd meg személyiségedet a világ minden táján!



・ OPCIÓ:

Újonnan hozzáadták a „GRAPHICS OPTION” funkciót, amely lehetővé teszi a játékosok számára a különböző képsebesség közötti váltást és a háttér egyszerűsítését.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The King Of Fighters XIII (Steam Edition)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: