Betöltés...

Worms Battlegrounds (EU)

Ár: 16.409 Ft



A JÁTÉKRÓLA Worms Battlegrounds összehozza a barátokat és a családokat az önfejlesztés, a világuralom és a felrobbanó birkák nemes céljának elérésében. A Worms Battlegrounds az eddigi legnagyobb és legjobb Worms-játék - több férget, nagyobb tájakat, dinamikusabb vizet, több fegyvert és több testreszabható elemet kínál, mint valaha. Gyönyörű, nagyfelbontású 3D-s látványvilággal rendelkezik (de megmarad a klasszikus 2D-s játékmenet), új fényhatásokkal, új funkciókkal, amelyek segítik a felhasználók társadalmi interakcióját, izgalmas kiegészítésekkel, amelyek javítják az egyjátékos élményt, és még több mindennel, amire egy Worms-rajongó vágyhat.



Alakíts klánokat, vedd fel a harcot a világgal

Fogj össze barátaiddal és más Worms Battlegrounds játékosokkal, hogy félelmetes csapatot alkossatok; nevezd el a klánodat, tervezd meg saját emblémádat, léptess elő más játékosokat, akik vezetőként és tisztként tevékenykednek. Nevezd be klánodat a bajnokságba, és harcoljatok együtt, hogy nyomot hagyjatok a ranglistákon. Senki sem akar üres trófeaszekrényt!



Sima egyjátékos játékmenet

A "Story Mode" rengeteg változatosságot ad a fizikán alapuló szerkezetek első ízben történő bevezetésével. Érdekes gépek sokasága fűszerezi a játékmenetet, és sokkal szórakoztatóbbá teszi a Worms szólójátékot! Az egyjátékos játék nem csak a halálosztásról és pusztításról szól, hanem a trükkös lengő kötélhidak leküzdéséről és a barátok megmentéséről a halált megvető csapdákból! A játékos sokkal több időt tölt játékkal, és sokkal kevesebbet várakozással, hogy az M.I. ellenfele lőjön.



Jellemzők:

- A Game DVR segítségével a legjobb pillanataidat rögzítheted és tárolhatod, hogy mások is láthassák, vagy egyszerűen csak újra átélhesd az általad okozott epikus vérengzést.

- Több mint 200 egyedi testreszabási elem a férgek számára.

- 65 fegyver és segédeszköz, köztük 10 felháborító új elem: Mega Mortar, Gravedigger, Winged Monkey, Oxygen, Worm Charm, Bovine Blitz, Whoopsie Cushion, Teleport Raygun, Aqua Pack és The Equiliser.

- 4 továbbfejlesztett Worm osztály, beleértve az új különleges képességeket is.

- Többjátékos Deathmatch és Fort módok

- 25 egyjátékos történet küldetés

- 10 'Worm-Ops' időzített támadási küldetés

- A "Worm Ops" küldetéseken elért leggyorsabb idők rögzítésre kerülnek, és megtekinthetők a ranglistán.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Worms Battlegrounds (EU)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: