Betöltés...

Mato Anomalies (EU) (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)

Ár: 9.634 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Mato Anomalies egy letűnt keleti város neo-futurisztikus változatán keresztül vezeti a játékosokat. Vizsgáld meg a városszerte történt furcsa eseményeket, és fedezd fel a falak mögötti titkokat. Csatlakozz a rejtélyes, valószínűtlen hősökhöz ebben az anime ihlette RPG-élményben.



Kettős főszereplők

Vedd át az irányítást nem csak egy, hanem két nagyon is különböző főszereplő felett. Gyűjtsd össze az információkat és a tudást, hogy megfejtsd a Mato városa mögötti rejtélyt Doe magánnyomozóként, vagy merészkedj a hasadékokba és harcolj démoni förtelmekkel a metsző arzenáloddal, mint az elszánt ördögűző Gram.



Anomáliák

Találj nyomokat Mato egész területén az NPC-kkel való beszélgetések, küldetések és boltok felkeresése révén, hogy megtaláld a Rifts-et, a várost támadó démoni lények portáljait. Lépj be a saját felelősségedre, és győzd le őket a csatában, és gyűjtsd be a bőséges jutalmakat.



A kívülállók bandája

Az ellenséged ellensége a barátod. A nehéz körülmények valószínűtlen barátságokat eredményeznek. Találj új szövetségeseket a nyomozásod során, és nyerd el a bizalmukat beszélgetések és közös élmények révén.



Okos harc

A Mato Anomalies egyedi és kihívásokkal teli harci élményt nyújt, amelyet a csapat összes tagjának közös életereje, a felszerelésmátrix és a kettős tehetségrendszer emel ki. Egyedi harci stratégiára lesz szükséged, ha sikeres akarsz lenni!



Kettős világok

Járd be Matót, egy letűnt keleti város neofuturisztikus változatát. A felszíne alatt egy másik világ húzódik. Fedezd fel a hasadékokat, amelyek portálként működnek egy téren és időn túli helyre, tele erős ellenségekkel.



Korrupt vagy megrontott

Alattomos frakciók valahogyan részt vesznek a Mato-t sújtó sötét sorsban. Vajon hőseink ki tudják deríteni, hogy mi folyik itt? Vagy ők maguk is áldozatul esnek a kétségbeesésnek és a romlásnak?

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Mato Anomalies (EU) (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: