Betöltés...

Vampire: The Masquerade - Bloodlines (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.959 Ft



A JÁTÉKRÓL Tapasztald meg milyen érzés vámpírnak lenni.



Történet

Los Angelesnek mindig is virágzó éjszakai élete volt, de senki sem tudja igazán, mi rejtőzik a csillogó fények és a lepukkant éjszakai klubok mögött. Miközben a halandók élik normális életüket, vámpírok klánjai összeesküvést szőnek és terveket eszelnek ki saját titokzatos céljaik elérése érdekében. Frissen felnevelt vámpírként a város hercege bíróság elé állít téged felséged vétkei miatt. Egy árva hang megkímél a végleges haláltól, ahogyan a Prince terveinek bábjává válsz.



Játékmenet

Járd be a modern kori Los Angeles sötét világát a Vampire The Masquerade: Bloodlines játékban. Látogass el a rave-partikra és fedezd fel a belváros titkos földalatti barlangjait, a Hollywood hírhedt Sunset Strip-jének lepukkant szállodáit és exkluzív villáit. Indulj el a különböző történetvezérelt küldetéseken, miközben egy nyitott világot fedezel fel, amely tele van mellékküldetésekkel, többféle útvonallal és furcsa lakókkal, akikkel kapcsolatba léphetsz. A tiéd egy élő világ, még akkor is, ha te már nem vagy az.



Jellemzők:

- Esküdj hűséget a hét egyedi klán egyikének, majd használd a vámpír képességeket, például a Dementation-t, Celerity-t, vagy az Animalism-et, hogy elérd a céljaidat.

- Kiválóan megírt párbeszédek.

- Testre szabhatod a Kindred-ed, ahogyan jónak látod, a párbeszéddel kapcsolatos döntésektől kezdve a képességek fejlesztéséig.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Vampire: The Masquerade - Bloodlines (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: