Betöltés...

The Walking Dead: Saints & Sinners (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.675 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ























A JÁTÉKRÓL



ÉLJE A sétáló halottakat

A Saints & Sinners egy olyan játék, amely nem hasonlít a The Walking Dead univerzumban. Minden kihívást, amellyel szembesülsz, és a meghozott döntést TE hajtod. Küzdj az élőhalottakkal, hajtsd át New Orleans elárasztott romjait, és nézz szembe bélfacsaró választásokkal neked és a többi túlélőnek. A Live The Walking Dead sötét drámáját a saját bőrén.

Túlélje az utat

A túlélési horror megélésének új módja. Mivel az élő, halott, a betegség és az éhínség állandó fenyegetésként számtalan módja van ezeknek a veszélyeknek a kezelésére.

Szembesülni kell az élőhalott fegyverekkel, vagy megtanulják a bebújás és elrejtés minden módját.

Vegyen részt különböző frakciók és túlélők küldetésében, hogy értékes forrásokat szerezzen.

Kockáztassa az életet és a végtagokat, hogy megvédje a rászorulókat, vagy kegyetlenül meggyilkoljon mindenkit, aki az útjában áll.

Nézze meg, hogyan befolyásolják választásai New Orleans lakosságát, és tanuljon meg együtt élni a következményekkel.

Új, brutális történet

New Orleans háborúban áll. Az élők nemcsak a halottakkal harcolnak, hanem fájdalmat és brutalitást is okoznak egymásnak. Amikor a testek felhalmozódnak a hadviselő frakciók között, suttogások terjednek a városban egy rég elveszett rejtélyről, amely megfordíthatja a háború áradatát. Képes lesz túlélni, miközben e konfliktus közepébe kerül? Meg tudja oldani a rejtélyt, ami mindez mögött áll? A város és a túlélők sorsa a te kezedben nyugszik.

Egy hatalmas világ, amelyet felfedezhet a VR-ben

A kézművesség, a felfedezés, a választás szabadsága és a zsigeri harc teszi ezt a mély, 15 órán át tartó játékot, amelyet VR-re építettek.

Vágja le mind a halottakat, mind az élőket a közelharc, a távolsági és az ideiglenes fegyverek arzenáljával, mindazon fizikán alapuló tárgyakkal, amelyeket reálisan hordozhat.

A kopogtató fejek kitisztítják és kitépik a koponyájukba vert fegyvereket.

Kúszik a romos utcákon és kreol-kúriákon, hogy utánajárjon a kellékeknek és a titkoknak.

Méretezze az épületek, az autók és a falak oldalát, hogy felülről leselje az ellenséget, vagy gyorsan menekülhessen.

FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA

A fejlesztők így írják le a tartalmat:



Első személyű VR akciójáték, ahol a játékosok edzett túlélőként játszanak egy sétálók által fertőzött, félig elárasztott New Orleans-on. A játékosok olyan közelharci fegyvereket használnak, mint a pengék, a fejszék és a fegyverek, mint az íjak, pisztolyok, sörétes puskák és gépfegyverek, hogy elhárítsák az élőhalottakat és az élőket egyaránt. A harc gyakran közel van, a vér és a gór a fejfejezés és a feldarabolás mellett gyakori látnivaló. A környezetben gyakran holttest vagy vér látható. Harc közben a játékos a fejében és a testében zombikat éles tárgyakkal ronthat, sérült holttesteit hátrahagyva. A játékost gyakran erkölcsi dilemmák elé állítják, amelyekben erőszakos cselekedeteket alkalmazhatnak a kezdetben nem ellenséges karakterekkel szemben. A beszédes beszéd és trágárság gyakran fordul elő párbeszéd során.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Walking Dead: Saints & Sinners (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: