Betöltés...

RAGE 2 (Deluxe Edition) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.570 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL:



Merüljön el fejjel egy disztópikus világban, amely mentes a társadalomtól, a törvényektől és a rendtől. A RAGE 2 két stúdióerőművet – az Avalanche Studiost, a nyílt világ őrületének mestereit és az id Software-t, az első személyű lövöldözős játék megalkotóit – egyesíti, hogy karneváli mészárlást hozzon létre, ahol bárhová mehet, bármit lelőhet, és mindent felrobbanthat.



Egy aszteroida megsemmisítette a Föld lakosságának 80%-át, és az emberiség száma egyre fogy. Könyörtelen és vérszomjas bandák kóborolnak a nyílt utakon, a zsarnoki Hatóság pedig vaskézzel akar uralkodni. Walkerként, a pusztaság utolsó Rangereként, aki fenyegetést jelent a hatalmukra, kirabolták otthonát, és halálra hagytak. Most dühöngeni kell az igazságosságért és a szabadságért. A nevetséges járműharcok, a szupererős, első személyű káosz és a feltörekvő őrületekkel teli nyitott világ révén egy könyörtelen pusztaságon fogsz átszakadni, ahol szadista bandákkal harcolnak, hogy megtalálják a szükséges eszközöket és technológiát a Hatóság elnyomó uralmának egyszeri és végleges leveréséhez. összes.

Főbb jellemzők:



ÜDVÖZÖLJÜK A SHOOTERVERSE

-BEN! Az id Software lövöldözős törzskönyve és az Avalanche Studios nyílt világú képességei álomcsapattal valósíthatók meg a RAGE 2-höz. Ez több mint lövöldözős játék, több mint egy nyílt világú játék – ez egy shooterverse.

A WASTELAND VÁR A Hatóság nyomában zökkenőmentesen járja be a hatalmas és változatos tájat, a buja dzsungelektől és az áruló mocsaraktól a napperzselt sivatagokig. A pusztaság hatalmas, és minden centiméterért megvan a harchoz szükséges fegyvertár.

PEDÁL A FÉMHEZ A szörnyeteg teherautóktól a girokopterekig használja a masszív és pusztaságra kész járművek széles választékát, hogy átszáguldjon a terméketlen területeken. Ha látja, vezetheti.

AZ UTOLSÓ RANGER Hozd el a fájdalmat a frissíthető fegyverek gyűjteményével, a pusztító Nanotrite erőkkel és az Overdrive-vel, amellyel a fegyvereidet mechanikai határaik fölé tolhatod.

FAKCIÓK ÉS ELLENSÉGEK Harcolj a vad frakciók ellen a pusztaság irányításáért, amelyek mindegyike őrültekből, mutánsokból és vérre éhes szörnyekből álló gazember galériát tartalmaz.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "RAGE 2 (Deluxe Edition) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: