Betöltés...

Rule the Waves 3 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.232 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Rule the Waves III a haditengerészeti hajók tervezésének és építésének, a flotta irányításának és a haditengerészeti hadviselésnek a szimulációja 1890 és 1970 között. Építsd meg a haditengerészetedet, a Dreadnoughts előtti hajóktól a repülőgép-hordozókig és a rakétacirkálókig!



Játékmenet

A Rule the Waves III-ban egy haditengerészet "nagyadmirálisának" szerepébe kerülhetsz attól az időtől kezdve, amikor a gőz és a vas uralta a hadihajók tervezését, egészen a rakéták koráig. A Rule the Waves III lehetővé teszi, hogy megtervezd és megépítsd haditengerészeted hajóit, és harcba vezesd őket, amikor kitör a háború. Te irányítod a haditengerészeted bevetését, építését és műveleteit a nagy technológiai újítások és politikai feszültségek időszakában.



Teremtsd meg saját történelmedet

Bár a játék a technológia és az események nagy részét a "valódi" történelemből meríti, minden egyes alkalommal, amikor játszol, saját új történelmet fogsz kovácsolni! A kampányok 1890-ben, 1900-ban, 1920-ban vagy 1935-ben kezdődnek, és egészen 1970-ig tarthatnak.



Működtesd a bázisodat

Kezeld a haditengerészeti költségvetésedet, és foglalkozz a beavatkozó császárokkal, elnökökkel vagy haditengerészeti miniszterekkel, valamint a különböző történelmi eseményekkel, beleértve a haditengerészeti szerződéseket is. Realisztikus hajótervezés a korvettektől a csatahajókon át a repülőgép-hordozókig.



Jellemzők:

- Építs part menti erődítményeket, légibázisokat és egyéb védelmi eszközöket

- Építsd meg, képezd ki, tartsd fenn és harcolj a saját "ideális" haditengerészeteddel

- Játssz az USA, Nagy-Britannia, Németország, Franciaország, Oroszország, Olaszország, Japán, Spanyolország, Ausztria-Magyarország vagy Kína szerepében

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Rule the Waves 3 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: