Betöltés...

Atomicrops: Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.018 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Atomicrops: Deluxe Edition tartalma:

- Atomicrops alapjáték

- Hivatalos digitális játékzene

- Reap What You Crow bővítmény

- Deerly Beloved bővítmény





Atomicrops egy akció roguelite mezőgazdasági szimulátor. Termessz ultra-GMO növényeket, kutasd át a poszt-apokalipszis pusztaságait, toborozz egy csordányi hasznos farmállatot, és talán még a szerelmet is megtalálod, miközben mutálódott vadállatok rajával küzdesz, hogy megvédd a farmodat; az utolsó farmot a Földön.



Farm

Arass bőséges termést, hogy fenntartsd az emberiséget... és hatalmas profitra tegyél szert. Költsd a pénzed fegyverekre és felszerelésfejlesztésekre, hogy növeld a terméshozamot.



Házasság

Nősülj meg és vegyél feleségül egy rokonlelket a helyi városból, hogy veled együtt harcoljon és gazdálkodjon.



Ölj

Küzdj bizarr posztnukleáris kártevőkkel, akik a termésed egy darabjára éheznek. Alakítsd át az ellenségeidet trágyává, hogy maximalizáld a termés minőségét.



Frissíts

Fedezd fel a biomok távoli területeit, hogy megtaláld a régmúlt farmok hasznos relikviáit. Fedezz fel rozsdás mezőgazdasági felszereléseket, antik kerti szerszámokat és a kertészeti útmutatók köteteit, hogy növeld a gazdálkodási erődet.



Barátkozz

Toborozz magad mellé sertéspajtásokat, csirkepajtásokat és tehéntársakat, hogy automatizáld a gazdálkodási feladatokat. Az atomcseppek termesztése kemény munka, minden segítségre szükséged lesz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Atomicrops: Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: