Betöltés...

The Making of Karateka (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.779 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Prince of Persia megalkotója, Jordan Mechner főiskolás volt, amikor 1984 egyik legnagyobb példányszámban eladott játékát megalkotta: a Karatekát. Most egy új interaktív dokumentumfilmben a Digital Eclipse bemutatja, hogyan hozta létre egy Apple II-vel rendelkező tinédzser minden idők egyik legmeghatározóbb, legnagyobb hatású játékát.



Egy legendás játékfejlesztő története

Ismerd meg, hogy hogyan készült el a Karateka a tervezési dokumentumok, a játszható prototípusok és a teljesen új videófunkciók részletes archívumán keresztül. Mintha csak egy múzeumban sétálnál, a saját tempódban fedezheted fel ezt az interaktív élményt. Ebből az interaktív gyűjteményből kiderül, hogy hogyan lett a Karateka az egyik első olyan játék, amely filmszerű jeleneteket, megható zenéket, rotoszkópos animációt és hollywoodi stílusú szerelmi történetet is felvonultatott, és hogy ezáltal hogyan befolyásolta a következő évtized játékait.



Régi klasszikusok és eddig soha nem látott prototípusok

Ebben a gyűjteményben akármikor játszhatsz az eredeti Karateka-játékokkal, illetve számos, eddig soha nem látott prototípusokkal is, mindezt olyan, a játékélményt növelő funkciókkal, mint a bárhol történő mentés, a visszapörgetés, a fejezetválasztás, valamint még rendezői kommentár is vár rád! Ha újra elmerültél a klasszikusokban, vár rád két új, exkluzív játék is. A Karateka Remastered az eredeti játék teljesen új változata, amely az eredeti játékba be nem került tartalmakkal, kommentárokkal, achievementekkel és még sok mással várja a játékosokat. A másik játék a Deathbounce: Rebounded, amely egy gyors tempójú és fergeteges twin-stick shooter, amely Jordan egyik, eddig nem publikált prototípusán alapul.



A Gold Master Series

A The Making of Karateka a Digital Eclipse Gold Master Series sorozatának az első darabja, amely egy innovatív „interaktív dokumentumfilm” formátumban szándékozik bemutatni ikonikus, klasszikus játékokat, mindezt egy olyan csomagban, amely magába foglalja a játék és az alkotó közös történetét.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Making of Karateka (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: