Betöltés...

Morphies Law: Remorphed (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.967 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Morphies Law egy tréfás tömeglopás , robot 3D-s lövöldözős robot, egyszerű alaptörvénnyel : amikor mások eltalálják, azok összezsugorodnak, és te növekedsz .







Ez az egyedülálló szerelő úgy egyensúlyozza a játékot, hogy a képzett játékosok naggyá és könnyen eltalálhatóvá válnak, míg a kezdők addig zsugorodnak, amíg nehéz célpontokká válnak.

Főbb jellemzők

Morfoló robotok: A Morphiáknak 8 testrészük van, amelyek egyenként nőnek és zsugorodnak, az egyes testrészek mérete közvetlen hatással van a cselekedeteire.

Bővítmények a testéhez: Minden testrészhez tartozik egy egyedi beépülő modul, amely erőteljes képességet biztosít a játékosnak. Új stratégiák létrehozásához nyissa ki az új beépülő modulokat.

Készítse el saját fegyvereit: kinyithatja a fegyver alkatrészeit, és tetszés szerint kombinálhatja őket, hogy tökéletes fegyver legyen az Ön számára!

Egyedülálló játékmódok: tömeges játékmódok különböző célokkal, de egyvalami közös: a méret mindig többet számít, mint a gyilkosság!

Egyedi jellemzőkkel rendelkező térképek: minden térképnek van egy egyedi tömeggel kapcsolatos jellemzője, amely különbséget tesz a többinél!

Testreszabhatja Morphie-ját: tegye igazán egyedivé Morphie-ját! Tegye egyedivé Morphie-t különféle részvény- és egyedi opciókkal!

Crossplay: teljes platformonkénti kompatibilitás a Nintendo Switch Morphies Law tulajdonosával.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Morphies Law: Remorphed (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: