Betöltés...

Commandos 2 & Praetorians: HD Remaster Double Pack (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.378 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



Commandos 2 - HD Remaster

Pretorians - HD Remaster



Élje át újra az eredetileg a legendás Pyro Studios által kifejlesztett két remekművet, amelyek minden eddiginél jobban meghatározták a valós idejű taktika műfajt, újrateremtve full HD formátumban, és valaha először csomagolva!

A Commandos 2 - HD Remaster játékban vegye át az irányítást a kommandósok elit csoportjában, merészkedjen el az ellenséges területek mélyére, és vegyes szakértelmüket felhasználva hajtsa végre a második világháborúban meghatározott, köztudottan igényes küldetések sorozatát. Készüljön fel arra, hogy elsöprő esélyekkel nézzen szembe, amikor titokban tevékenykedik a háború áradatának megfordítása érdekében.

Pretorians - A HD Remaster egy feltörekvő Római Birodalom politikai machinációi közepette játszódik. Bizonyítsa be értékét Egyiptom, Gallia és Olaszország csataterein a keresztes hadjáratban, hogy császár legyen. De vigyázz - minél közelebb kerülsz a császárhoz, annál közelebb kerülsz a pretori gárdához - a Birodalom leghalálosabb harci erejéhez!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Commandos 2 & Praetorians: HD Remaster Double Pack (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: