Betöltés...

Executive Assault 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 24.060 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Executive Assault 2 egy valós idejű stratégia/bels őnézetes lövöldözős hibrid játék, amely az űrben játszódik, és amelyben az egyes egységek csizmájába ugorhatsz. Vedd át az irányítást a saját vállalatod vezérigazgatójaként, és uralkodj a rivális frakciók felett a vagyonért és a technológiáért a káosz és a törvénytelenség galaktikus vadnyugatán.



Valós idejű stratégia mód

Építs bázist egy aszteroidán, vagy telepíts helyőrségeket az űrben, hogy szektorokat foglalj el, nyersanyagokat bányássz, és fellendítsd a gazdaságodat. Adj el árut kereskedőknek, hogy előléptetést kapj, és új technológiákhoz juss hozzá. Kezeld a bázis energiáját, tervezz egységeket a helyzethez alkalmazkodva, és fejleszd a védelmi hálózatokat. Parancsold a hajóflottákat vagy a robotokból és mechákból álló hadseregeket, de légy óvatos - a rivális vállalatok és a lázadó tüntetők mindent megtesznek, hogy meghiúsítsák az intergalaktikus uralomra való törekvéseidet!



Belső nézetes lövöldözős mód

Eleged van abból, hogy fentről nézed az akciót, és szeretnél te magad is becsatlakozni a csatába? Válts zökkenőmentesen RTS-ről FPS módra, hogy mániákusan gyors tempójú harcot vívj; akár a bázisodat védő gyalogosként, akár az irányításod alatt álló űrhajó pilótafülkéjében játszol.



Executron mód

Segíts barátaidnak a cégük irányításában azzal, hogy az Executron szerepében merülsz el egy színtiszta elbelső nézetes lövöldözős élményben! Foglalj el előőrsöket, vigyél csillagvadászokat egy körre, szállj fel hatalmas űrhajókra és vezesd azokat, irányíts űrflottákat vagy seregeket, szállj meg aszteroidabázisokat tankokkal és mechákkal, fedezd fel a felhagyott állomásokat és találj zsákmányt, amit visszavihetsz a bázisra, szivárogj be az ellenséges építményekbe és hatástalanítsd őket, és még sok minden más!



Jellemzők:

- A valós idejű egységparancsnoki játékmenet és a gyors tempójú lövöldözős-akció egyedülálló kombinációja

- Rohanj le más űrállomásokat az erőforrásokért, vagy ne mutass kegyelmet a felrobbantásukkal!

- Építs több szuperfegyvert, köztük a rendszerpusztító Monolith hajót!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Executive Assault 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: