Betöltés...

Space Hulk: Deathwing - Enhanced Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.606 Ft



A JÁTÉKRÓL



A Space Hulk: Deathwing - Enhanced Edition egy első személyű lövöldözős játék, amely a Games Workshop kultikus klasszikus társasjátékán alapszik a Warhammer 40 000 univerzumban. Bővítve az eredeti játékot, és rengeteg új tartalommal, új funkcióval és gazdagabb többjátékos móddal rendelkezik, az Enhanced Edition a végső Space Hulk: Deathwing élmény.



Játsszon a Halálszárny terminátoraként - a félelmetes 1. társaság, amely a titkos Űrhajózási fejezet elitjéből, a Sötét Angyalokból áll - és vegyen részt egy kétségbeesett harcban a Genestealers ellen, az űrhulk klaustrofób korlátai között. Növelje erejét, készségek, új képességek és hatékony felszerelés megszerzésével, miközben tapasztalatokat szerez a veszélyes küldetések során. Az Enhanced Edition egy sor friss funkciót kínál, amelyek élvezhetők mind egyéni, mind többjátékos módban: új osztály, kibővített arzenál, halálos új ellenségek, mély online testreszabási rendszer és új Special Missions mód, amely végtelen visszajátszhatóságot kínál véletlenszerűen generált küldetésekkel minden játékfejezet.



Kapaszkodjon fel a Terminator páncéljára, és szerelje fel az Űrhajósok ikonikus fegyvereit, hogy leküzdje az űrhulk mélyén megbújó fenyegetéseket!



ÚJ A FOKozott KIADÁSBAN:



- KÜLÖNLEGES KÜLDETÉSEK JÁTÉKMÓD

- Káptalani osztály

- BŐVÍTETT ARSENAL

- HALÁL ÚJ ELLENEK ÉS MÉLY MÓDOSÍTÁSI RENDSZER



ÚJ: KÜLÖNLEGES KÜLDETÉSEK JÁTÉKMÓD

A Speciális küldetések végtelen visszajátszhatóságot nyújtanak mind egyéni, mind többjátékos módban, véletlenszerűen generált célokkal és ellenséges ívekkel minden játékfejezethez.



ÚJ: Káptalani osztály

A káplán erőteljesen kiegészíti bármelyik Terminator osztagot. A Crozius Arcanum erő buzogányával a káplán páncélja lehetővé teszi, hogy rettenthetetlenül átgázoljon a leghevesebb Genestealer rajokba is.



ÚJ: BŐVÍTETT ARSENAL

Három új fegyver lesz a játékosok arzenálja mind egyéni, mind többjátékosban, köztük a pusztító Stormbolter Mk. II!



ÚJ: HALÁLOS ÚJ ELLENEK ÉS MÉLY MÓDOSÍTÁSI RENDSZER

Merüljön el az Űrhulkban, és éljen át egy kétségbeesett csatát a Genestealerek, köztük új, halálosabb ellenségek ellen. Testreszabhatja az egyes osztályokat egyéni és többjátékos módban, és romboló fegyverek kinyitásával, beleértve az Enhanced Edition kizárólagos kibővített arzenálját is.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 12 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Space Hulk: Deathwing - Enhanced Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: