Betöltés...

Wandering Sword (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.498 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Wandering Sword egy kínai harcművészettel kapcsolatos RPG, amelyben egy fiatal kardforgató bőrébe bújhatsz, aki egy összetűzésbe keveredik, és majdnem meghal. Az események elől való menekülés által elindulsz a harcművészet legfelsőbb formájának megismerésére és az ökölvívás világának felfedezésére irányuló úton, hogy végül beteljesítsd a sorsod – egy dicső hőssé válj.



Harcművészeti mozdulatok és fegyverek széles választéka

Ahogyan felfedezed a vidéket, több száz használható és elsajátítandó harcművészeti technikát és fegyvert fedezhetsz fel. Hogy valódi mesteri harci tudásra tegyél szert megtanulod majd, hogy hogyan használd ki az energiádat a meridiánpontokon keresztül, és hogy hogyan válj mind a külső, mind a belső harci formák szakértőjévé.



Innovatív harcrendszer

A harc egy mezőkre osztott játéktéren zajlik, és a játék egyedülálló tulajdonsága, hogy a játékosok harc közben tudnak váltani a körökre osztott mód és a valós idejű mód között. A körökre osztott mód azoknak a játékosoknak kedvez, akik a hagyományos szerepjátékok lassabb tempójú játékmenetét kedvelik, míg valós idejű mód azoknak a játékosoknak fog jobban tetszeni, akik szeretnek valós időben reagálni a harcban történtekre, és olyan gyorsan osztogatni a támadásokat, amilyen gyorsan az ujjuk csak kattintani tud.



Barátkozz és toborozz bajtársakat

A Wandering Sword során különböző interakciókba léphetsz az NPC-kkel, és ezáltal kapcsolatokat építhetsz ki velük. Néhányukat még be is szervezheted, hogy csatlakozzanak a kalandjaidhoz, és ezáltal megosszák veled a saját harcművészetüket és fegyvereiket. Ki tudja, egyikükkel még talán szerelembe is esel majd!



Járd be a gyönyörű pixel art stílusban megalkotott ősi Kínát

A játék Unreal Engine-ben készült, és gyönyörű pixel art grafikával jelenít meg és kelt életre nyüzsgő ősi kínai városokkal, festői hegyekkel, mesés folyókkal, veszélyes rejtekhelyekkel és még sok mással teli nyílt világú ősi Kínát.



Többféle befejezés és rengeteg küldetés

A Wandering Sword kiváló újrajátszhatósági faktorral rendelkezik. A különböző döntéseid különböző befejezésekhez vezetnek a játékban. Emellett pedig számos mellékküldetést is teljesíthetsz a fő küldetések mellett, így sok-sok órányi kalanddal megnövelve a játékidőt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Wandering Sword (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: