Betöltés...

Assassin's Creed Odyssey Deluxe (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 9.504 Ft



A JÁTÉKRÓL

Írd meg a saját epikus odüsszeiádat, és válj legendás spártai hőssé az Assassin’s Creed: Odyssey-ben, ebben az epikus kalandokkal kecsegtető játékban, ahol a saját sorsod kovácsa vagy, és ahol a saját utadat kell járnod egy olyan világban, amely a szétszakadás szélén áll. Befolyásold a történelem alakulását, miközben megtapasztalod a döntéseid által formált, gazdag és folyamatosan változó világot.



Válj legendás spártai hőssé

Indulj el egy epikus utazásra, amelynek szerény kezdetén egy kitaszított spártai zsoldosként éled mindennapjaid, de aztán egy görög hőssé válsz a történet folyama során. Fedezd fel az igazságot a titokzatos múltaddal kapcsolatban a két válaszható karakter, Alexios vagy Kassandra egyikeként. Miközben az Égei-tenger legtávolabbi zugaiba is elhajózol majd, mind szövetségesekre, mind pedig ellenségekre is szert fogsz tenni. Útközben találkozol majd híres történelmi személyekkel, mitikus figurákkal és egy egész sornyi más szereplővel, akik mind hatással lesznek az utazásodra.



Vár az ókori Görögország

Fedezd fel Görögországot az aranykora csúcsán, tele vadregényes környezetekkel és városokkal. Látogass el Spártába, és ismerd meg Athént teljes pompájában, valamint lépj olyan legendák nyomdokaiba, mint Odüsszeusz vagy Herkules, és fedezd fel Görögország titkait. Miközben színes szereplőgárdával találkozol, félelmetes ellenségekkel és még annyi minden mással küzdesz, váratlan találkozások is fognak történni, amelyek életet lehelnek a történetbe.



Járd a saját utad

Görögországot szinte megannyi végtelen módon felfedezheted. Oldj meg főküldetéseket, történetközpontú mellékküldetéseket, és még annyi mindent, miközben igyekszel feltárni e szent föld titkait és rejtélyeit. A döntéseid alakítják a körülötted lévő világot, amelyet a több mint 30 órányi párbeszéd, és a játék különböző befejezésein keresztül fogsz megtapasztalni. Ismerj meg egy teljes ősi világot, amely minden döntésedre reagálva folyamatosan változik és fejlődik.



A háború művészete

Bizonyítsd harci rátermettségedet harci képességeid által, és fordítsd meg a csaták menetét a kor egyik leghalálosabb konfliktusában, a peloponnészoszi háborúban. Vegyél részt Spárta és Athén közötti epikus összecsapásokban, amelyek során 150 katona küzd 150 ellen, vagy semmisíts meg ellenséges flottákat a tengeri ütközetekben.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Assassin's Creed Odyssey Deluxe (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: