Betöltés...

Battle Brothers - Beasts & Exploration (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.562 Ft



A JÁTÉKRÓL



A Battle Brothers 'Beasts & Exploration' DLC-je egy nagyobb világgal bővíti a játékot, tele egyedi rejtett helyekkel, amelyek új lehetőségeket és jutalmakat kínálnak a merész kalandornak, valamint új, vadállatok kihívására késztetik a szelíd vadonokat. Készítse el saját felszerelését az összegyűjtött trófeákból, személyre szabhatja felszerelését egy új rendszerrel a páncélok felszereléséhez, és vegyen részt jövedelmező vadállatok vadászatában és felfedezésében!



Jellemzők:



- Legendás helyszínek - A rejtett legendás helyszínek új lehetőségeket, tanulást, egyedi ellenfeleket és egyedi jutalmakat kínálnak a merész kalandor számára egy 25% -kal nagyobb világban.

- Új ellenfelek - Öt kihívást jelentő új állat népesíti be a vadak különböző részeit, és három félelmetes főnök őrzi az értékes kincseket. Mindegyikük egyedi mechanikával és zsákmányokkal jár.

- Kézműves foglalkozás - A megölt állatok trófeáit most köpenybe, páncélzatra, páncélzatra, pajzsokra, főzetekre és egyéb tárgyakra lehet kialakítani, hogy testre szabott zsoldosai kinézetét testre szabják és a harcban hasznot húzzanak.

- Testreszabhatja felszerelését - Viseljen köpenyeket, vállvédőket és még sok mást, hogy további előnyökhöz jusson az új páncélrögzítő rendszerrel, és az új festékelemekkel pajzsokat és sisakokat festhet vállalatának színeiben.

- Új fegyverek és páncélok - Az új fegyverek és páncélok gyűjteménye új játékstílusokat és karakterépítéseket tesz lehetővé.

- Új szerződések, események és ambíciók - Vegyen részt jövedelmező vadállatok vadászatában és feltárásában. Merüljön el egy zsoldos társaság vezetésében még illusztráltabb eseményekkel.

- Új zene - Két új zeneszám kíséri Önt kalandjain.

- Új eredmények - Kihívás magad új eredményekkel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Battle Brothers - Beasts & Exploration (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: