Betöltés...

Monster Energy Supercross: The Official Videogame (Digitális kulcs - PC)

Ár: 32.730 Ft



A JÁTÉKRÓLAz egyetlen hivatalos Monster Energy AMA Supercross bajnokság videojáték visszatért!

Minden hivatalos, az igazi csapatoktól kezdve az edzésig, a Monster Energy Supercross 3 a Supercross világ pontos replikája!

2019-es hivatalos évad

Élje át a 2019-es AMA Monster Energy Supercross szezonot 100 versenyzővel, mind a 450SX, mind a 250SX kategóriában, 15 hivatalos stadionnal és pályával, és - először - versenyezzen a 2019-es bajnokság hivatalos Supercross csapataival karrier módban.

KOP-ÜZEMMÓD AZ ÚJ ÖSSZETÉTELBEN

Készüljön fel arra, hogy barátaival lenyűgöző élményt élvezhessen a vadonatúj összetételben, amelyet a hivatalos csapatok által használt Supercross tesztpályák ihlettek, ahol még nagyobb területen szabadon edzhet, versenyezhet vagy barangolhat!

DEDIKÁLT SZERVEREK

A dedikált szerverek hozzáadása még soha szórakoztatóbbá tette az online játékot! Hívd ki barátaidat különböző módokban:

Versenyigazgató: válassza ki a rajtrácsot, büntessen és irányítsa a versenyt!

Nyilvános előcsarnok: hozzon létre egy teljesen testreszabható előcsarnokot (verseny mód, verseny típusa, időjárás stb.), Vagy görgesse végig a rendelkezésre álló előcsarnokok listáját, és válassza ki azt, amelyik a legjobban tetszik.

Saját előcsarnok: hozzon létre egy egyedi eseményt, és hívja ki barátait.

Sávszerkesztő

Végtelen számú számot hozhat létre, oszthat meg és tölthet le a korlátlan sávszerkesztővel. Engedje szabadjára kreativitását, hogy megteremtse álmai nyomát, vagy szavazzon, és töltse le azt, amelyik a legjobban tetszik.

A NŐ ERŐSÉGE

Mutasd meg a világnak, milyen erős lehet egy nő. Válasszon női versenyzőként, hogy a következő Supercross bajnok legyen!

ÉLJÜK A JOBB JÁTÉKOKAT

Új földi és levegőben lévő fizika, új motoros modellek és új animációk még vonzóbb élményt nyújtanak Önnek, hogy a legjobbat élvezze a Supercross világában!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Monster Energy Supercross: The Official Videogame (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: