Betöltés...

Star Wars: Battlefront II (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 13.201 Ft



A JÁTÉKRÓL

Rohanj át az ellenség hullámain a Starkiller bázison a fénykardod erejével a kezedben. Ostromold át a dzsungel lombkoronáját a Yavin 4 rejtett lázadó bázisán katonatársaiddal, AT-ST-kből osztogatva a tűzerőt. Sorakoztasd fel X-szárnyú osztagodat egy űrbeli Fisrt Oder csillagromboló elleni támadásra.



Indulj el egy végtelen Star Wars-utazásra

Tapasztald meg a részletgazdag többjátékos csatatereket mindhárom korszakban - az előzmény, a klasszikus és az új trilógia -, vagy emelkedj fel új hősként, és fedezd fel a harminc évet átívelő, érzelmileg megragadó egyjátékos történetet. Testre szabhatod és fejlesztheted hőseidet, csillagvadászaidat vagy katonáidat - mindegyikük egyedi képességekkel rendelkezik, amelyeket kihasználhatsz a csatában. Lovagolj tauntaun-okon, vagy vedd át az irányítást tank-ok és speed-erek felett. Használd az Erőt, hogy helytállj az olyan ikonikus karakterek ellen, mint Kylo Ren, Darth Maul vagy Han Solo, miközben szerepet játszol ebben a negyven évnyi időtlen Star Wars-filmek által inspirált játékban.



Egy új hős, egy új történet

Bújj a különleges erők elit katonájának bakancsába, aki a földön és az űrben egyaránt halálos. Fedezd fel az új Star Wars-kampányt, amely átíveli a Star Wars: Return of ther Jedi és a Star Wars: The Force Awakens közötti 30 évet.



Galaktikus méretű űrharc

Az űrharcot az alapoktól kezdve újratervezték, megkülönböztetett kezelési, fegyver- és testreszabási lehetőségekkel. Csatlakozz a századodhoz, miközben aszteroidamezőkön kerülgeted a veszélyt, átrobogsz egy birodalmi dokkolóudvaron és még sok minden máson. Lődd le a hatalmas fővárosi hajókat, miközben legendás csillagharcosokat irányítasz akár 24 játékossal vívott, nagy téttel bíró kutyaviadalokban.



Gyakorlat teszi a mestert

Készítsd el saját egyedi hősödet a testreszabható karakterfejlődéssel. Szereld fel a képességmódosítókat, hogy adaptáld és módosítsd karaktered alapvető képességeit, hogy halálos hatásokat, hasznos állapotfokozásokat vagy taktikai segítséget adj hozzá a csatatéren lévő bármely ellenféllel szemben.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Star Wars: Battlefront II (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: