Betöltés...

Resident Evil 2 Remake (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.371 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL



A műfajt meghatározó remekmű, a Resident Evil 2 visszatér, az alapoktól kezdve teljesen átépítve a mélyebb narratív élmény érdekében. A Capcom szabadalmaztatott RE Engine-jét használva a Resident Evil 2 a klasszikus túlélési horror sagát lélegzetelállítóan valósághű látványvilággal, szívdobogtató magával ragadó hanggal, új, váll feletti kamerával és modernizált vezérlőkkel kínálja az eredeti játékmódokon felül. játszma, meccs.



A Resident Evil 2-ben visszatér a klasszikus akció, feszült felfedezés és rejtvényfejtő játékmenet, amely meghatározta a Resident Evil sorozatot. A játékosok csatlakoznak az újonc rendőrtiszthez, Leon Kennedyhez és Claire Redfield egyetemistához, akiket egy katasztrofális járvány taszít össze Raccoon Cityben, amely halálos zombikká változtatta lakosságát. Leonnak és Claire-nek is megvan a maga külön játszható kampánya, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy mindkét karakter szemszögéből lássák a történetet. A rajongók két kedvenc karakterének sorsa a játékosok kezében van, miközben együtt dolgoznak a túlélésen és a város elleni félelmetes támadás hátterében. Kibírják élve?







Egy horror klasszikus újragondolása – Az eredeti, 1998-as kiadás alapján az új játékot az alapoktól kezdve teljesen átépítették a mélyebb narratív élmény érdekében.

Teljesen új perspektíva – Az új, váll feletti kameramód és a modernizált vezérlési séma modernebb képet ad a túlélési horror élményéről, és a játékosoknak egy memóriasávot kínál az 1998-as kiadás eredeti játékmódjaival.

Félelmetesen valósághű látvány – A Capcom szabadalmaztatott RE Engine-ére épített Resident Evil 2 lélegzetelállítóan fotorealisztikus látványt nyújt, míg a lenyűgöző világítás közvetlen közeli, intenzív és atmoszférikus élményt nyújt, miközben a játékosok a Raccoon City Police Department (RPD) folyosóin barangolnak.

Nézz szembe a groteszk hordákkal – A zombik rémisztően valósághű nedves véreffektussal kelnek életre, miközben valós időben reagálnak, azonnali látható sebzést okozva, így minden golyó számít.

Ikonikus sorozat, amely meghatározza a játékmenetet – Vállalj ádáz harcot az ellenségekkel, fedezd fel a sötét, fenyegető folyosókat, fejtsd meg a rejtvényeket, hogy elérd a területeket, és gyűjtsd össze és használd fel a környezetben felfedezett tárgyakat a túlélésért vívott félelmetes, állandó küzdelemben.

Tekintse meg kedvenc karaktereit teljesen új megvilágításban – csatlakozzon az újonc rendőrtiszthez, Leon S. Kennedyhez az első munkanapján és Claire Redfield egyetemistához, aki egy rémisztő zombijárvány közepette keresi testvérét.

Lépj bele mindkét hős újonc cipőjébe – Élvezze a külön játszható kampányokat Leon és Claire számára, így a játékosok mindkét karakter szemszögéből láthatják a történetet.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Resident Evil 2 Remake (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: