Betöltés...

Battlefield V Deluxe Edition Upgrade (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 9.622 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Battlefield V: Deluxe Edition Upgrade tartalma:

- 5 db ejtőernyős öltözék

- Különleges feladatok

- 20 heti Item az Airlift-tel

- 1 további Special Soldier Set



Az alapjátékról:



Lépj be az emberiség legnagyobb konfliktusába a Battlefield V-vel, mivel a sorozat visszatér a gyökerekhez, és a 2. világháborút soha nem látott módon mutatja be. Vegyél részt csapatoddal a fizikai, mindent elsöprő többjátékos módokban, mint például a hatalmas Grand Operations és a kooperatív Combined Arms, vagy legyél tanúja a globális harcokkal párhuzamosan zajló emberi drámáknak az egyjátékos War Storiesban. Míg epikus, váratlan helyszíneken harcolsz szerte a világon, élvezd az eddigi leggazdagabb és legmagával ragadóbb Battlefieldet. Mostantól tartalmazza a Battlefieldre újragondolt Firestorm - Battle Royale-t is.



Battle Royale, újragondolva a Battlefield számára

Uralkodj a Battlefield eddigi legnagyobb térképén epikus fegyverekkel és harci járművekkel, miközben egy halálos tűzgyűrű közeledik. Szedd össze magad, harcolj és élj túl, hogy ti legyetek az utolsó csapat, amelyik talpon marad.



A 2. világháború úgy, ahogy még sosem láttad

Vedd fel a harcot a háború váratlan, de kulcsfontosságú pillanataiban, a Battlefield visszamegy oda, ahol minden elkezdődött.



64 fős többjátékos mód a totális háborús káoszban

Vezesd a kompániádat a többjátékos módban olyan új élményekkel, mint a hatalmas Grand Operations mód. Vegyél részt az olyan klasszikus játékmódokban, mint a Conquest, vagy állj össze a barátaiddal a kooperatív Combined Arms játékban.



Az eddigi legélethűbb Battlefield

Manőverezz át a csatatéren egy új katona mozdulatsorával, erődítmények és a pusztítás mobil eszközei segítségével.



Élj át eddig elnem mesélt sztorikat

Élj át emberi drámákat globális harcokban az egyjátékos War Stories-ban. Síelj le a norvég hegyeken, miközben a nukleáris fegyverek utánpótlási vonalainak irányításáért harcolsz, csatlakozz a frontvonalhoz a francia gyarmat csapatokkal, vagy menj az ellenséges vonalak mögé Észak-Afrikában egy gazemberekből álló csapattal, akiket azért küldtek, hogy felfordulást okozzanak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Battlefield V Deluxe Edition Upgrade (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: