Betöltés...

Final Fantasy XIII & XIII-2 BUNDLE (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.423 Ft



A JÁTÉKRÓL







A Windows PC-re továbbfejlesztett FINAL FANTASY XIII-2 azzal a céllal jött létre, hogy elődje minőségét minden szempontból felülmúlja, új játékrendszerekkel, csúcstechnológiájú képekkel és hangokkal. Ebben a játékban a játékosnak lehetősége van számos lehetőség és út közül választani; ahol választásaik nemcsak a közvetlen környezetet érintik, de még az időt és a teret is alakítják!

Már nem arról van szó, hogy szembenézzen a sorssal. Hozzon létre egy új jövőt, és változtassa meg a világot!









Most továbbfejlesztve a Windows PC-hez.

Tartalmaz egy sor letölthető tartalmat az eredeti konzolról, emellett választhat angol vagy japán hangátvitelt, 60 képkocka / másodperces grafikát és testreszabható megjelenítési felbontást (720p, 1080p és még sok más).





Nagyobb, interaktívabb környezetek A

többféle felfedezési lehetőséggel és sok titkkal rendelkező helyek lehetőséget kínálnak a játékosoknak arra, hogy alakítsák ki a kalandot.





Időutazás - a felfedezés új dimenziója

A helyzet, a táj, a növényvilág, az fauna és az időjárási viszonyok változnak, attól függően, hogy mikor látogat el helyeket. Az idő szálainak kibontása elengedhetetlen a teljes történet szemtanújaként!





Továbbfejlesztett csatarendszer

Új elemek, például vizuálisan dinamikus mozifilmek és egy innovatív harci óra, amely vagy megjutalmazza, vagy megbünteti a játékosokat, további változatosságot és választási lehetőséget kínál a játékos számára.





A szörnyek mestere

A játék világában élő, több mint 150 különböző szörny széles választéka toborozható a játékos parti és harci stratégiájába, mindegyik lény egyedi és pusztító különleges képességekkel bír!


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Final Fantasy XIII & XIII-2 BUNDLE (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: