Betöltés...

Fallout 4 (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 9.445 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Bethesda Game Studios, a Fallout 3 és a The Elder Scrolls V: Skyrim díjnyertes alkotói szeretettel várják a Fallout 4 világába - az eddigi legambiciózusabb játékukba és a nyílt világú játékok következő generációjába.



Történet

A Vault 111 egyetlen túlélőjeként egy nukleáris háború által elpusztított világba lépsz. Minden egyes másodperc a túlélésért folytatott küzdelemről szól. Ne feledd, hogy minden döntés a te kezedben van. Csakis te építheted újjá és határozhatod meg a Wasteland sorsát!



Szabadság és függetlenség!

Csinálj, amit csak akarsz egy hatalmas nyílt világban, több száz helyszínnel, karakterrel és küldetéssel. Csatlakozz több, hatalomért versengő frakcióhoz, vagy barangolj magányos farkasként. A döntés a tiéd!



Te is különleges vagy!

Légy az, aki csak akarsz a S.P.E.C.C.I.A.L. karakterrendszerével. A Power Armored katonától a karizmatikus simulékony dumagépig több száz képesség közül választhatsz, valamint kialakíthatod a saját játékstílusodat.



Szemkáprázató látványvilág!

Egy teljesen új, következő generációs grafikai és világítási játékmotor kelti életre a Fallout világát. A Commonwealth elpusztult erdeitől Boston romjaiig minden helyszín tele van dinamikus részletekkel.



Véget nem érő erőszak a V.A.T.S. segítségével!

Az intenzív belső, vagy külső nézetű harcokat az új dinamikus Vault-Tec Assisted Targeting System (V.A.T.S.) segítségével lassítani is lehet, amely lehetővé teszi számodra, hogy kiválaszd a támadásaid célpontjait, majd élvezd a filmszerű vérengzést.



Gyűjtögess és építkezz!

Gyűjts, fejleszd és építs több ezer tárgyat az eddigi legfejlettebb tárgykészítő rendszerben. A fegyverek, páncélok, vegyi anyagok és élelmiszerek csak a kezdet - akár egész településeket is építhetsz és irányíthatsz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Fallout 4 (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: