Betöltés...

Drone Strike Force (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.943 Ft



A JÁTÉKRÓLA Drone Strike Force kihívást jelent a szokásos online shooter számára a z (függőleges) tengely bevezetésével egy versenyképes, készség-alapú környezetben. Használja a Q, az E és az F billentyűket fegyvereivel együtt, hogy uralja az ellenséget, miközben a szituációs tudatosság és a manőverező képességek a 3. dimenzióba emelkednek!





Válasszon az egyedi drónok közül a harcra! Jelenleg minden Drone rendelkezik a három operációs rendszer egyikével, amelyek mindegyike egy osztályhoz hasonlóan működik. Játékosként továbbléphetsz ezen operációs rendszerek révén, hogy felszabadítsd a kompatibilis Drónok új lehetőségeit!





Drone Strike Forcea gyors ütemű légi harcra építették, hogy bemutassák ezen élvonalbeli gépek nyers erejét és sebességét. Repüljön és lőjön nagy sebességgel, miközben a környezetet és a drón agilis képességeit felhasználva felülbírálja az ellenséget, és nyerjen csapata számára.

Könnyen megtanulható, nehéz elsajátítani

A Drone Strike Force egy pillantás a hadviselés jövőjére, olyan szokásos kezelőszervekkel, amelyeknek a legtöbb lövöldözős embernek intuitívnak kell lennie. Az ég azonban a határ, amikor megpróbálsz az ellenkező drónokat a környékről shrapnel felé fordítani. Fedezze fel a megfelelő drónok, kirakodások és taktikák keverékét, amelyek az Ön és csapata számára az, hogy uralják az ellenséget.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Drone Strike Force (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: