Betöltés...

Good Company (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.096 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL:



A Good Company egy mélyreható vezetői sim egy nyüzsgő technológiai vállalat felépítéséről a Szilícium-völgy úttörő szelleme által ihletett világban.



Szereljen össze komplex gyártósorokat, irányítsa a dolgozói logisztikát, és értékesítsen kiváló minőségű termékeket a piacon, hogy az egész megye legjobb vállalatává váljon!



LEGYEN TERMELŐERŐHÁZ

Alakítsa át a garázst első gyártási központjává, és végül fejlessze vezető technológiai vállalattá. Vásároljon anyagokat, béreljen fel személyzetet és készítsen cikkek széles skáláját, miközben egy hatékony gyártósor felépítésére összpontosít, amely folyamatosan biztosítja az áruk áramlását!



AUTOMATIZÁLÁS A SIKERÉRT

Hozzon létre összetett termelési hurkokat egy erőteljes logisztikai rendszer segítségével. Terjesszen ki új épületekbe, és javítsa a hatékonyságot zónakezeléssel, munkaszabályzattal és teljesen automatizált gépekkel.



FELTALÁLJ ÉS ÚJÍTS EL

Tervezz új technológiai termékeket, amelyek meghódítanak egy folyamatosan változó piacot. Összpontosítson a keresett funkciókra, és hozzon létre kiváló minőségű termékeket – vagy csak próbáljon ki belőlük annyi profitot, amennyit csak tud!



LEGYEN NAGYOBB, JOBB, METRABB

Építsen túl szerény kezdetein létesítményei bővítésével, új piacokba való befektetéssel és új technológiák kutatásával. Készítsen fejlett termékeket, például robotokat, és javítsa a munkafolyamatot a szállítószalagok erejével!



LEGYÉL A HÁTTÉRI LÁTÓ

Játsszon Kampány módban, és kövesse egy helyi vállalkozó történetét, aki elhatározta, hogy megmenti megyéje gazdaságát! Végezze el a küldetéseket magas minősítéssel, és bizonyítson további kihívási szinteken.



EGYÜTTMŰKÖDÉS BARÁTOKKAL

Fedezze fel a korlátlan lehetőségeket a Freeplay módban, és dolgozzon együtt online többjátékos módban akár 4 játékos számára (többplatformos kompatibilitást is tartalmaz).






Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Good Company (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: