Betöltés...

CardLife: Cardboard Survival (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.841 Ft



A JÁTÉKRÓL



Fedezze fel az egyedülálló tudományos fantáziavilágot, amelyet teljesen kartonpapírból készítettek.

Imps és robotok! Dinoszauruszok és energiakardok! A Cardlife egy kreatív túlélési játék, amely lehetővé teszi, hogy több műfaj ütközzen és átfogja az egyes műfajok erősségeit.

Innovatív, kézzel rajzolt kézműves rendszer



Tapasztalja meg a teljes kreatív szabadságot kézzel rajzolt kézműves rendszerünkkel. Készítsen teljesen egyedi fegyvereket, eszközöket és karaktereket. Korlátlan kreativitás vár!

Hihetetlen közösségi alkotások fedezhetők fel a hivatalos online szervereken



Fedezze fel a varázslatos kartonvilágot egyedül, vagy játsszon online barátaival, és ismerkedjen meg teljesen idegenekkel! Látogasson el epikus kastélyokba, falvakba, útvesztőkbe, szobrokba és más fantasztikus alkotásokba, amelyeket más játékosok készítettek ..

Növelje statisztikáját az erőteljes karton lények legyőzésével



A sziget közepére utazva veszélyes lényekkel találkozhat, akik könnyű harapnivalót készítenek belőled. Amikor legyőzöd a különféle ellenségeket, lelkeket ejtenek, amelyek segítségével felszereléseket és fegyvereket varázsolhatsz, hogy karaktered erősebbé váljon. Dolgozzon felfelé, hogy elég erős legyen ahhoz, hogy legyőzze egy rémisztő raptor vagy a Age 2 felszíni droidját.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "CardLife: Cardboard Survival (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: