Betöltés...

LunarLux (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.416 Ft



A JÁTÉKRÓL

A LunarLux egy anime ihlette akció-kaland/szerepjáték, amely a Holdon játszódik!



Történet

Ezer évvel ezelőtt az emberiség a Terra nevű, mára vulkanikus és élettelen, földszerű bolygón élt. A bolygó katasztrófája, az ASTRA miatt az emberek kénytelenek voltak új otthont keresni. Sajnos, belátható távolságon belül nem létezett lakható bolygó, így a megmaradt túlélők a Terra körül keringő holdra, a Luna-ra vándoroltak. Reménnyel, álmokkal és elszántsággal telve az emberiség folytatta a túlélést és virágzást az új otthonban. Évszázadokkal később, 30XX-ban a Luna a létező legzseniálisabb emberi elmék (és alkotásaik) otthona lett. Az emberiség létét azonban most egy közeledő antianyag-üstökös fenyegeti - ugyanaz az üstökös, amely ezer évvel ezelőtt kiirtotta a Terra népét! Csatlakozz a Lunar Warrior Bella-hoz, aki a Holdon keresztül küzd, hogy megtalálja a módját az üstökös elpusztításának, mielőtt az eltörölné az életet, ahogy mi ismerjük! Harcolj a Murks néven ismert titokzatos szörnyekkel egy hibrid körökre osztott- és akcióalapú harcrendszer segítségével, fedezd fel egy elveszett civilizáció titkait, és mentsd meg a Holdat!



Fedezd fel a Luna-t!

Ragadd meg a felszerelésedet, és indulj el a holdi tájra. Élvezd a holdi tájban tett sétát, vagy szállj fel és száguldozz a térképeken a jet suit-oddal! A Luna különböző helyszíneire is elrepülhetsz a saját, testreszabható űrhajóddal! A LunarLux a valós tudományos elméleteket sci-fi koncepciókkal is keveri, hogy felfedezze, milyen sokféleképpen élhet az emberiség a Holdon!



Játékmenet

Engedd szabadjára a Lux Combo néven ismert erőteljes támadásokat, kombináld és halmozd az aktív és támogató képességeket, hogy több ezer lehetséges kombót hozz létre! Amint a Lux-mérőd megtelik a harcban, Lux-kombót tudsz végrehajtani, ha kiválasztasz 3 tetszőleges aktív képességet, amit egymásra tudsz halmozni! Ha 3 azonos képességet halmozol egymásra, általában egyedi kombót kapsz, de a legerősebb támadásokhoz különlegesebb kombinációkra van szükség - ezeket mind megtalálhatod a Hold felfedezése során a recept tárgyak segítségével!



A LunarLux-ban szinte minden interaktív!

Barátkozz össze a helyi sziklákkal, élvezd a rejtett utalásokat és utalásokat, simogasd meg a kutyákat 20-szor az egyedi párbeszédekért és interakciókért, kuatss át minden kukát a rejtett tárgyak után kutatva, és még tapasztalj meg sok minden mást!



Mentsd meg Luna-t

Teljesítsd a küldetéseket a hűséges robot társaddal, Tetra-val! Tetra képes lesz bejutni a meghibásodott hálózatokba (a vezérlőpaneleken keresztül. Minden hálózat teljesen másképp fog kinézni, mint a többi, és saját minijátékos kihívásokat kell leküzdened! Minden hálózat gyönyörű retro 8-bites stílusban van megjelenítve; tökéletes esztétika egy olyan játékhoz, amely a számítógépek és a digitális világ feltörésével foglalkozik!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "LunarLux (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: