Betöltés...

Cult of the Lamb (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.555 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Cult of the Lamb a játékosokat egy megszállott bárány szerepébe helyezi, akit egy baljós idegen mentett meg a megsemmisüléstől, és akinek azzal kell törlesztenie, hogy hűséges követő bázist épít a nevében. Indítsd el saját szektádat a hamis próféták országában, merészkedj a változatos és titokzatos régiókba, hogy hűséges erdei követőközösséget építs, és terjeszd a szavadat, hogy tiéd legyél az egyetlen igaz szekta.



Építsd fel a nyájadat

Gyűjts és használj nyersanyagokat új építmények építéséhez, végezz sötét rituálékat az istenek megbékítésére, és tarts prédikációkat, hogy megerősítsd nyájad hitét.



Pusztítsd el a hitetleneket

Fedezz fel egy kiterjedt, véletlenszerűen generált világot, küzdj meg ellenségek hordáival és győzd le a rivális szektavezéreket, hogy elnyerd a hatalmukat és megerősítsd a szektád dominanciáját.



Terjeszd a szavadat

Képezd ki a nyájadat, és indulj el egy küldetésre, hogy felfedezd és megismerd négy titokzatos régió titkait. Tisztítsd meg a hitetleneket, terjeszd a megvilágosodást, és végezz misztikus rituálékat a hatalmas bárányistenné válásodhoz vezető úton.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Cult of the Lamb (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: