Betöltés...

World War Z (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.043 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az emberiség a kihalás szélén áll. New York, Moszkva, Jeruzsálem, Tokió, Marseille; mindenhová elért az élőhalott apokalipszis. A vég közeledtével néhány megedzett ember összefog, hogy legyőzze a hordát és túlélje az apokalipszist.



A World War Z egy izgalmas, 4 fős kooperatív, külső nézetes lövöldözős játék, amelyben több száz fős zombirajokkal kell megküzdened, akik vakmerően rohannak élő prédáik felé, vagyis feléd. A gyors játékmenetre összpontosító - és a Paramount Pictures hihetetlenül népszerű, azonos című filmje alapján készült - World War Z új történetszálakat és karaktereket mutat be a világ minden tájáról a feszült, elsöprő erejű, borzalmasan izgalmas küldetésekben, amelyeket kifejezetten a modern konzolokra és PC-re terveztek.



A raj nem érez sem fájdalmat, sem kegyelmet. Sodródik előre, hogy szétterjedjen és feleméssze az emberiséget. Álljatok ki együtt, és ürítsétek ki fegyverarzenálotok tárjait a több száz zombiból álló élőhalott hordákra. Töltsön el titeket az élet kielégítő rohama, ahogyan kicselezitek a halált, hogy győztök ilyen elsöprő esélyekkel szemben is. Csökkentsétek az élőholtak számát gépfegyverekkel, lövegtornyokkal, gránátvetőkkel, szögesdróttal és még sok mással.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "World War Z (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: