Betöltés...

Need for Speed: Hot Pursuit - Remastered (ENG/PL/RU)

Ár: 9.511 Ft



A JÁTÉKRÓL

Érezd az üldözés izgalmát és a menekülés örömét a Need for Speed Hot Pursuit Remastered játékban PC-n.



Játékmenet

Engedd szabadjára a vad sebességérzetet törvényen kívüliként és zsaruként egyaránt a világ legmenőbb nagy teljesítményű autóival. Menekülj az üldözőid elől, vagy intézd el a törvényszegőket a rendelkezésedre álló taktikai fegyverekkel egy szívdobogtató, közösségi autóverseny élményben. Továbbfejlesztett látványvilággal, platformokon átívelő többjátékos móddal frissítve, beleértve az Autolog által működtetett aszinkron versenyt, valamint az összes további fő DLC-t.



Platformokon átívelő többjátékos mód és Autolog

Száguldj a kanyargós Seacrest megyei utakon egy olyan autóversenyben, amelynek lényege a társas versenyzés. Az úttörő Autolog összekapcsol téged és barátaidat fej-fej mellett zajló üldözésekben és versenyekben, valamint ösztönösen, barátaid tevékenysége alapján nyújt kihívásokat. Ezt a rendkívül dinamikus rendszert a baráti verseny táplálja, és mostantól platformok közötti szinkronizálással és új többjátékos játékmóddal támogatott, így platformtól függetlenül versenyezhettek egymással.



Az összes fő kiegészítőt tartalmazza, emellett további frissítéseket is

Szerezd meg a megjelenéskor megjelent összes további fő kiegészítőt, beleértve további 6 órányi játékidőt és több mint 30 kihívást. Vadonatúj eredmények, csomagolások, autószínek, frissített fotómód és galéria, valamint több életminőségi frissítés ezúttal még teljesebb játékélményt nyújtanak.



Egzotikus autók fegyverekkel

Vezesd a világ legkívánatosabb szuperautóit a törvény mindkét oldalán. Kapj el gyanúsítottakat taktikai fegyverekkel felturbózott rendőrségi elfogóautókkal, vagy egyenlítsd ki a játékteret ellentámadásokkal és védekező manőverekkel elit versenyzőként. Stratégiázz, hogy előnyre tegyél szert a konkurenciával szemben, függetlenül attól, hogy a törvény melyik oldalán állsz!



Üldözés és menekülés

A mély és teljes mértékben meghatározott egyjátékos karrier a zsaruk és a versenyzők akcióját kínálja, a többjátékos élmény pedig minden versenyzési módban zökkenőmentesen kapcsolódik egymáshoz. Vedd fel a harcot a barátaiddal, vagy játssz végig a karriert szólóban, hogy Bounty-t keress, és új autókat, fegyvereket és felszereléseket oldj fel.



Továbbfejlesztett látványvilág

A Need for Speed Hot Pursuit Remastered a mai hardvergenerációhoz frissített, időtlen versenyzési élményt nyújt, továbbfejlesztett látványvilággal.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Need for Speed: Hot Pursuit - Remastered (ENG/PL/RU)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: