Betöltés...

Far Cry 5 - Season Pass (DLC) (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 9.518 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Far Cry 5: Season Pass:

- Hours of Darkness kiegészítő

- Lost on Mars kiegészítő

- Dead Living Zombies kiegészítő

- Exkluzív MBP Sniper Rifle fegyver

- Far Cry 3: Classic Edition teljes játék





Hours of Darkness

Wendell Redler több, mint holmi Hope County-i lakos. Ő egy vietnámi veterán. Hallgasd meg, ahogyan a történetei által visszarepít téged az ő dicsőséges napjaiba, a háború által sújtott Vietnámba, ahol leszámolt a vietkongokkal. Az ellenséges vonalak mögött rekedve mentsd meg a csapattársaidat, jussatok biztonságba az első, háború tematikájú Far Cry kiegészítőben. Ebben a távoli vietnámi völgyben kell manőverezned, illetve a túlélési ösztönöd és lopakodás segítségével megmentened a csapatodat és hazajutnod.



Lost on Mars

Utazz el a Marsra a Far Cry 5: Lost on Mars kiegészítőjével. Nick Rye, az „Égbolt királya” készen áll arra, hogy – ezúttal szó szerint – mindenkit túlszárnyaljon, és új, eddig feltérképezetlen ismeretlen területeket fedezzen fel. Hagyd magad mögött a Földet, és szárnyalj el a Marsra. A vörös bolygón ragadva egyszerű a feladatod: állítsd meg a marsi arachnidák invázióját, és tárj haza épségben. Szárnyalj a Mars dűnéi és kanyonjai között a jetpack segítségével, lőj le halálos arachnidákat lézerrel és közben mentsd meg az emberiséget.



Dead Living Zombies

Éld túl a Far Cry 5 utolsó kiegészítője, a Dead Living Zombies borzalmait. Fogj össze egy barátoddal és verekedjétek át magatokat a kiéhezett zombihordákon 7 izgalmas filmes forgatókönyvön keresztül. A B-filmes rendező, Guy Marvel a következő nagy dobására készül – kérdezd csak meg őt magát. Csatlakozz hozzá 7 film forgatókönyvének az ötlete során, amelyben fel kell venned a harcot az élőhalott seregekkel. Ahogyan a rendező a mesélése által életre kelti számodra a történeteket, olyan változatos helyeken fogsz a zombihordák ellen küzdeni, mint városbéli háztetők, farmok, katonai bázisok, és még annyi más helyszín. A kiegészítő végigjátszása után térj vissza a pályákra, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtsd össze a Score Attack módban.







Far Cry 3: Classic Edition

A Far Cry 3-ban a játékosok Jason Brody bőrébe bújnak, aki egyedül találja magát a világ peremén egy titokzatos, civilizációtól elzárt trópusi szigeten rekedve. Ebben a vad paradicsomban, ahol a törvénytelenség és az erőszak az egyetlen biztos tényezők, a játékosok fogják meghatározni, hogy mikor, hol és hogyan fognak alakulni a játék eseményei. A játékosok kaszabolni, lopakodni, lövöldözni, robbantgatni és lövöldözni fognak az egész szigeten, amelyen a jó és a rossz fogalma már teljesen elveszítette minden értelmét.



Korszerűsített grafika és játékmenet

A Far Cry 3: Classic Edition úgy lett frissítve és aktualizálva, hogy a modern platformokon is zökkenőmentesen fusson. Ezáltal a sorozat rajongói és az új játékosok is egyaránt átélhetik a lenyűgöző részletességgel felújított Far Cry 3 kampányt.



Egy emlékezetes történet és őrült szereplőgárda

Találkozz változatos és valósághű karakterekkel, köztük olyanokkal, mint a Far Cry egyik leghírhedtebb gonosztevője: Vaas Montenegro. Vesd bele magad ebbe a mély és elgondolkodtató történetbe, ahol az erkölcsök megkérdőjeleződnek, és ahol a remény már teljesen elveszett.



Egy egyedülálló világ

A Far Cry 3 szigete egy gazdag és lenyűgözően jól megvalósított környezetet kínál a játékos számára, amely tele van érdekes karakterekkel, felfedezésre váró helyszínekkel és robbanékony harcokkal, amelyekbe belevetheti magát az ember.



Történetközpontú élmény

Egyedül ragadva egy trópusi szigeten, a játékosnak szembe kell néznie az emberiség és az emberség sötét oldalával. Jason Brody arra kényszerül, hogy cselekedjen, eközben pedig egyre többet és többet tud majd meg a szigeten zajló borzalmakról és romlottságról.



Modernkori környezet

A Far Cry 3 egy olyan valósághű, és modern időben játszódik, hogy ha az események a hírek címlapján szerepelnének, akkor teljesen elhinnénk, hogy ezek valós, megtörtént események, amelyekről olvasunk.



Lehetőségekben gazdag környezet

A természetet kihasználhatod a túlélés, támadások improvizálása és az ellenség megtévesztése érdekében. A játékmenet olyan változatosságot és lehetőségeket tartogat számodra, amelyet csak egy ilyen típusú környezet nyújthat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Far Cry 5 - Season Pass (DLC) (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: