Betöltés...

FIFA 21 (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 14.746 Ft



A JÁTÉKRÓL

Játssz a világ játékával, több mint 17 000 játékossal, több mint 700 csapattal, több mint 90 stadionban és több mint 30 ligával a világ minden tájáról.



Jellemzők:

- A FIFA 21 először a Steamen mutatja be a FIFA 21-et: VOLTA FOOTBALL, egy olyan játékmód, amely a futballt a lényegére csupaszítja vissza. Tapasztald meg barátaiddal együtt az utcák lelkét, miközben a legfrissebb felszereléssel készíted el avatárodat, és a világ több mint 20 futballpályáján a kispályás foci különböző formáiban mutathatod meg stílusodat. Létrehoztuk a VOLTA SQUADS-ot, hogy megtapasztalhass egy még közösségibb utcai foci élményt, csatlakozhatsz akár 3 barátoddal együtt, vagy más VOLTA FOOTBALL játékosokkal a közösségbe csöppenve.

- Csatlakozz a FIFA legnépszerűbb játékmódjához, ahol összeállíthatod álmaid csapatát múltbeli és jelenlegi játékosokból. Első alkalommal vezettük be a FUT Co-Op módot, egy új módot arra, hogy online összeállj egy barátoddal, és versenyezz a jutalmakért. Egyesítsd erőidet a Divíziós riválisokban és a Csapatcsatákban is, hogy heti előrehaladást érj el, és dolgozz a vadonatúj Co-Op célokért, amelyek a pályán való győzelmeken túl a közös játékot is jutalmazzák. Válassz látványelemeket, ülőhelyeket, hangokat és még sok mást, miközben felépíted álmaid stadionját. Pakold meg az üléseket, válassz néhány epikus Tifot, és növeld a hazai pályádat a globális színpadra vezető úton.

- Irányíts minden pillanatot a FIFA 21 Karrier módjában, új kiegészítésekkel, amelyek nagyobb mélységet adnak a mérkőzéseknek, az átigazolásoknak és az edzéseknek. Irányítsd csapatodat a világ legnagyobb versenyeinek licencelt változataiban - köztük az UEFA Bajnokok Ligájában, a CONMEBOL Libertadoresben, a Premier League-ben, a LaLiga Santanderben és a Bundesligában -, miközben a csúcsra viszed a csapatodat.

- A FIFA 21-ben újra vannak házirendek. A House Rules alapfeltevése egyszerű. Olyan mérkőzéseket játszhatsz, amelyek más szabályokat követnek, vagy akár egyáltalán nem követnek szabályokat. Ez teret ad a szórakozásnak a komoly meccsek között. Ez egy jó módja annak is, hogy barátokat és új játékosokat vezess be a FIFA 21-be, hogy megismerkedhessenek a világ játékával. Az olyan izgalmas játékmódokkal, mint a túlélés és a szabályok nélkül, mindenki számára van mit játszani

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "FIFA 21 (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: