Betöltés...

The Secret Order 8: Return to the Buried Kingdom (Digitális kulcs - PC)

Ár: 28.446 Ft



A JÁTÉKRÓL



Az eltemetett királyság az összeomlás küszöbén áll. A béke és a káosz közötti egyensúly fenntartása szinte lehetetlenné vált, mivel a sárkányok kiszámíthatatlanul kezdenek viselkedni. Ki áll a bűvös anomáliák mögött?



Sarah Pennington visszatér egy izgalmas kalandra a saga utolsó részében! Fedezze fel a gyönyörű helyszíneket, találkozjon egyedi vadállatokkal, találjon rejtvényeket, jusson el ennek az epikus küldetésnek a fináléjáig, és fedezze fel a barátság erejét!



A HOPA műfaj veteránjai, a Sunward Games és az Artifex Mundi (az emlékezetes Enigmatis és Grim Legends megalkotói) büszkén mutatják be a Titkos Rend fantasy saga nyolcadik részét. Induljon el a sárkányok és más fantasztikus lények rejtett világába, és próbálja feloldani az átkot.



Játsszon erős női karakterként, és foglalkozzon mindennel, amit ez a magával ragadó kalandjáték kínál. Felejthetetlen rejtett tárgyi jelenetek, kihívást jelentő rejtvények és - nem utolsó sorban - a gonosz necromancer és csontvázainak serege! Készüljön fel egy kalandjáték hipnotizáló történetére, amelyet nem felejt el. Mentsd meg az eltemetett királyságot!



Jellemzők:



- Fedezzen fel 33 magával ragadó, kézzel festett helyet!

- Találkozz barátokkal és ellenségekkel az előző részekből!

- Tesztelje magát kihívást jelentő rejtett tárgyú jelenetekben!

- Próbálja ki a kezét több mint 30 szellemes rejtvényben!

- Bónusz fejezet további tartalommal!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Secret Order 8: Return to the Buried Kingdom (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: