Betöltés...

Avorion (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.343 Ft





A JÁTÉKRÓL







Több száz évvel ezelőtt egy kataklizmatikus katasztrófa majdnem széttépte a galaxist - a galaxis közepén felbukkanhatatlan szakadt hipertér szövet gyűrű jelent meg, amelyet a normál hipertér motorok nem tudnak legyőzni.

Ez az esemény óta senkinek sem sikerült a galaxis központi régióihoz közel kerülnie. Annyit tudsz, hogy ez az esemény több leküzdhetetlen hipertér-szakadást is előidézett az egész galaxisban, és hogy az idegenek furcsa faja, az Xsotan jelent meg a központban. Úgy tűnik, hogy ezek az idegenek megtalálták a módját, hogy felülmúlják a szakadt hipertér szövetet, de eddig senkinek sem sikerült kapcsolatot létesítenie velük.

Pletykák találhatók egy furcsa, Avorion nevű új fémről is, amely a galaxis közepén jelent meg, nagyjából egy időben az Xsotan megérkezésével. Nyilvánvalóan az idegenek ezt az anyagot használják hajóik építéséhez.

Kezdje senkiként a galaxis szélén, és haladjon egy olyan galaxis közepéig, amely veszélyesebbé válik, de annál is jobban megtérül, minél közelebb kerül a magjához. Az Avorion olyan játékok homokozó-aspektusait veszi át, mint az X vagy a Freelancer, bedobja a kooperatív multiplayert, és lehetővé teszi, hogy saját hajókat építsen. Olyan hajókat tartalmaz, amelyek szabadon skálázható blokkokból állnak, amelyek eljárási szempontból előállíthatók és darabokra törnek, ahol az űrharcokban eltalálják őket.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Avorion (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: