Betöltés...

The Station (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.532 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az állomás első személyű sci-fi rejtély, amelyet egy űrállomáson állítottak fel, hogy egy érző idegen civilizációt tanulmányozzanak. Az újraszakértő szerepét felvállalva a játékosoknak meg kell oldaniuk a rejtélyt, amely két civilizáció sorsáról dönt.



Hogyan reagálna, ha felfedeznénk egy érző idegen civilizációt, amely mindent megtámadna, amit tudunk a biológiáról, a kémiáról, a fizikáról, a vallásról, és megválaszolnánk az ember által a történelem során feltett kérdéseket? De mi lenne, ha ezt az érző idegen civilizációt a polgárháború állapotában fedeznék fel? Megállapítva, hogy a haszon meghaladja a kockázatokat, egy észrevehetetlen űrállomás kis háromszemélyes legénységgel az idegen kultúra kutatására szolgál, hogy a békés kapcsolat felé vezető eszközt keresse. Nem sikerült kapcsolatba lépni a legénységgel, egy újratervező szakembert küldünk, hogy feltárja a történteket. Amit a játékosok felfedeznek, megkérdőjelezi a felügyelet, az imperializmus és az erkölcsi törvény nézetét.



Üdvözöljük az állomás fedélzetén.

Játékmenet

A kibővített valóság világa - A jövő fokozatosan viszonyul az információk tárolásához és megosztásához. A technológia digitális forradalomon ment keresztül, és a beszélgetések, a jegyzetek és még a számítógépek is teljes kiterjesztett valóságban tapasztalhatók. A személyes naplótól a profiig terjedő AR naplók lehetővé teszik a játékosok számára, hogy felfedezzék, mi zajlott a fedélzeten.



Intuitív problémamegoldás - Ha nem nyílik meg egy ajtó, mit áll meg, hogy felfedezze, mi rejlik mögötte? Az állomás fedélzetének titkai ellenállnak annak feltárásának, és támaszkodnia kell arra a képességére, hogy megértse és megoldja az intuitív, de finom problémákat - Az állomás maga is megoldandó rejtvény.



Darab együtt egy élő történetet- Úgy gondoljuk, hogy a legjobb történeteket nem mesélik el. Minden szobának és térnek egyedülálló pillanata lesz megosztani, ha elég közelről néz ki - mivel a történet kibontja az egyes részleteket, a helyére kerül. Az éles szemért gazdag történet vár.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Station (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: