Betöltés...

Fall Guys: Ultimate Knockout Collector's Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 31.932 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL







Magába foglalja:



alapjáték

Ectopirate, Fairycorn, űrhajós jelmezek

Robot emote

10 000 Kudó



Öltöztesd őszi fickóidat bármilyen fantasztikus jelmezkombinációban ezzel a szettel, és szerezz be kedvezményes 10.000 Kudot a csomagoláshoz! A Kudos egy játékon belüli pénznem, amellyel olyan játékon belüli termékeket vásárolhat, amelyek testre szabják az őszi srác különböző aspektusait, például jelmezeket, színeket és mintákat! Ez a csomag 10 000 Kudót ad neked! Fall Guys játék szükséges. A dudorokat a felhasználói fiók és a platform korlátozza.

Őszi srácok: A végső kiesés a versenyzők hordáit egy őrült vonalon keresztezi az interneten körös-körül a fokozódó káosz köré, amíg egyetlen győztes nem marad! Csatázzon a furcsa akadályokkal, túllépjen a rakoncátlan versenytársakon, és lépjen felül a fizika hajthatatlan törvényein, miközben a nagyság felé botlik. Hagyja méltóságát az ajtóban, és készüljön fel a mulatságos kudarcra a korona megszerzésére irányuló törekvésében!

Jellemzők



Massive Online Pandemonium: Merüljön el nevetséges kihívások és vad akadályversenyek sorozatában más online versenytársak tömegével, mindazon reményben, hogy kivágja magát és továbbjut a következő káosz fordulójába.

Versenyképes és szövetkezeti: Váltás a versenyképes mindenki számára és a kooperatív kihívások között, ahol a vesztes csapat kiesik!

Komikusan fizikai: Nézd meg örömmel, ahogy versenytársaid meghajlanak, visszapattannak és elindulnak vidám, fizikán alapuló kudarc felé!

Kellemesen testreszabható: Stílusosan kudarcot vall , a divatos ananászmintától kezdve a legújabb nyuszi sapkákig, amelyek testre szabhatják megjelenését az őszi srácokban.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Fall Guys: Ultimate Knockout Collector's Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: