Betöltés...

Astroneer (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.533 Ft



A JÁTÉKRÓLFedezze fel és alakítsa át a távoli világokat! Az Astroneer a 25. századi intergalaktikus felfedezés kora alatt áll, ahol az űrhajósok felfedezik a világűr határait, veszélyeztetve az életüket szélsőséges környezetben, hogy feltárja a ritka felfedezéseket és feloldja az univerzum rejtélyeit.



Ebben a térbeli homokos dobozos kalandban a játékosok együtt dolgozhatnak egyedi bázisok felépítésekor a föld felett vagy a föld alatt, járműveket készíthetnek egy hatalmas napenergia-rendszer felfedezéséhez, és a terep segítségével bármilyen képet el tudnak készíteni. A játékosok kreativitása és találékonysága kulcsa az izgalmas bolygójáró kalandoknak! Az Astroneer alkalmazásban:

A lábad alatt alakítsa át a talajt úgy, mintha agyagból lett volna.



Az Astroneer programban a játékosok a deformáló eszközükkel bármit áshatnak, összegyűjthetnek, alakíthatnak és építhetnek, amit akarnak. Használja ezt a képességet, hogy ásni tudjon a bolygó központjába, építsen rámpát az égbe, vagy megalitokat készítsen csak a terep segítségével!

Túléljen és fedezze fel a gondosan kialakított bolygókat, amelyek teljesen deformálódhatnak és áthaladhatnak.



A hatalmas naprendszerünk 7 csodálatos bolygót tartalmaz, amelyekkel a játékosok a gömbfelület minden hüvelykjében utazhatnak és felfedezhetik a barlangok áruló rétegeit, egészen a titokzatos magig. A bolygók mindegyikének egyedi és kihívást jelentő felszíni és barlang-életképe van, amelyek számos kihívást kínálnak a játékosok számára az utazásuk során.

Összerakhatja az alkatrészeket és tárgyakat, hogy alapokat és járműveket építsen.



A csillagászok által készített és a világon megtalálható tárgyak mind összecsatolhatók és összekapcsolhatók, hogy bármilyen helyzethez egyedi alkotásokat hozzanak létre. Testreszabhatja és díszítheti alapjait, járműveit és az Astroneer készüléket.

Játssz barátaival 4 játékos online drop-in / drop-out együttműködésben.



A csillagász jobb a barátokkal. Csoportosuljon más játékosokkal, és együtt dolgozzon hatalmas ipari bázisok létrehozására vagy szórakoztató játékok létrehozására a kiterjedt kreatív homokozóban.

Fedezze fel és fedezze fel a Naprendszer rejtélyeit.



Amint az űrhajósok készen állnak, dönthetnek úgy, hogy megpróbálják megérteni és valószínűleg kihasználni a világ rejtélyes struktúráinak mögött rejlő hatalmat.



Az Astroneer Early Access címet kezdte a Steam-en, és ma nem lenne itt, ha nem az Ön folyamatos támogatása, visszajelzése és ötlete. Most, hogy közzétettük az 1.0 verziót, meg szeretnénk ismételni, hogy vállaljuk, hogy folytatjuk az Astroneer alapítvány építését ingyenes, folyamatos tartalomfrissítésekkel. Ha kíváncsi az irányba, amelyre törekszünk, akkor feltétlenül nézd meg az ütemtervünket és a fejlesztési naplóinkat, hogy naprakészen tudjuk tartani a munkát!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Astroneer (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: