Betöltés...

Sins of a Solar Empire: Rebellion (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.601 Ft



A JÁTÉKRÓL

A díjnyertes RTS következő része.

Noha sokan abban reménykedtek, hogy a diplomácia végül véget vet a háborúnak, az eltérő vélemények a tennivalókról, valamint az ellenőrző frakciók kimerült ereje az érintett csoportok széthúzásához vezetett.



A Kereskedő Sürgősségi Koalíció hűséges tagjai elszigeteltségi politikát folytatnak, a fokozottabb védekezésre összpontosítva a háború további részében. Akik lázadnak a koalíció ellen, azok tisztán harcias álláspontot képviselnek, és arra a véleményre jutnak, hogy a béke megteremtésének egyetlen módja az, ha végül összetörik mindazokat, akik ellenzik őket - különösen a xenókat.



A háború történelmük során először szakadást hoz létre az adventi egységben. A hűségesek igyekeznek folytatni a kereskedők elleni bosszúpolitikájukat, és másokat asszimilálni az egység befolyására. Az adventi emberek közül azonban mások azt gyanítják, hogy a belülről elkövetett korrupciós befolyás elterelte az egységet rendeltetésétől.



A Vaszári Birodalomban létrejött szakadék kevésbé hangsúlyos, de ugyanolyan súlyos népük számára. Mivel a Vasari gyakorlatilag eszeveszetten lép az új térbe, a hűséges frakció felhagy az együttműködéssel és úgy dönt, hogy a szükséges erőforrásokat minden szükséges eszközzel felhasználja. Elfogadva a közös munka szükségességét, a lázadó frakció úgy érzi, hogy a túlélésre a legjobb esélyük az, ha együtt dolgoznak a többi fajjal, és magukhoz viszik őket, hogy elmeneküljenek a közeledő ellenség elől.



Vigye a végső szintig a galaktikus felsőbbségért folytatott harcot a Sins of a Solar Empire: Rebellion - egy önálló RT4X játék, amely egyesíti a valós idejű stratégia taktikáját a 4X műfaj mélységével (eXplore, eXpand, eXploit, eXterminate).

Főbb jellemzők:

Új frakciók : Döntse el, hogy lojalistaként vagy lázadóként játszik-e - mindegyik új technológiákat, hajókat és játékstílusokat nyit meg minden versenyen.

Új Titan osztályú hadihajók : Hatalmas titánok lépnek be a háború küzdelmébe, hogy megdöntsék az erő mérlegét. Minden egyes frakció saját titánját terjesztheti, a harctéren egyedülálló erősségekre és képességekre támaszkodva.

Új és frissített fővárosi hajók : Új tőkehajó csatlakozik a flottához minden versenyen, hogy még több taktikai lehetőséget kínáljon. Ezenkívül az összes létező tőkehajót képességeiknek megfelelően négy szintre emelték, lehetővé téve a játékosok számára, hogy hajóikat meghatározott erősségek mentén összpontosítsák.

Új Corvette osztályú hajók : Kicsiek és manőverezhetőek, mindegyik frakció új könnyű támadóhajót fejlesztett ki az ellenséges erők zaklatására.

Frissített látványtervek: A friss grafika, a részecske-effektusok, a világítás és az árnyékok, a versenyspecifikus felhasználói felület és más fejlesztések a Bűnök univerzumát jobban mutatják, mint valaha.

Új győzelmi feltételek : Válasszon több utat a győzelemhez, beleértve: katonai, diplomáciai, kutatási, utolsó zászlóshajó-állást, utolsó tőkehelyzetet és foglalkozást.

Új hang : Több mint 60 perc eredeti zene, számtalan új hangeffektus és több tucat új hanghordozás segíti a csata drámáját az elmélyülés új szintjein.

Oktatóanyagok : Az új és frissített oktatóanyagok megkönnyítik mind a tapasztalt, mind az új játékosok számára, hogy gyorsan elkezdjék építeni saját nap birodalmukat.

Ráadásul számos optimalizálás, amely minden eddiginél jobb teljesítményt nyújt!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sins of a Solar Empire: Rebellion (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: