Betöltés...

Battlefield V (Definitive Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.343 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Battlefield V: Definitive Edition tartalma:

- Battlefield V alapjáték

- Minden fegyver, jármű, kütyü feloldva

- Az Elitek teljes listája

- A Year 1 és a Year 2 testreszabási tartalmai





Válassz a fegyverek, járművek és kütyük teljes arzenáljából, és merülj el a 2. világháború kemény csatáiban. Tűnj ki a csatatéren az Elitek teljes névsorával és az 1. és 2. év legjobb testreszabási tartalmaival.



Az összes játékmeneti tartalom

Szerezd meg az összes fegyvert, járművet és kütyüt a launch, Year 1 és Year 2 óta, beleértve a pusztító bazooka-t és a lunge mine-t is.



Az összes Elite

Vigyél egyéniséget a csatatérre az olyan elitekkel, mint Seamus és Ilse, amelyek jellegzetes külsővel, személyiséggel és közelharci fegyverekkel rendelkeznek.



84 magával ragadó álcavariáció

Fejleszd a 2. világháborús sandbox-odat olyan öltözékekkel, mint a Sandman és az Aristocrat a brit és a német hadseregek számára.



3 jármű kinézet

Szereld fel járműveidet egyedi külsővel, mint például az amerikai Sherman Flagship Flag és a német Panzer IV Ready for War öltözetekkel.



Battlefield V



Játékmenet

Vegyél részt csapatoddal a magával ragadó, mindent elsöprő többjátékos játékban olyan élményekben, mint a hatalmas Grand Operations és a kooperatív Combined Arms, vagy legyél szemtanúja a globális harcokkal szembeállított emberi drámának az egyjátékos War Stories-ban. Miközben epikus, váratlan helyszíneken harcolsz világszerte, élvezd az eddigi legsokoldalúbb és legmeghittebb Battlefield-et.



Battle Royale, a Battlefield számára újragondolva

Uralkodj a Battlefield eddigi legnagyobb pályáján epikus fegyverekkel és harci járművekkel, miközben a halálos tűzgyűrű zárul. Szedd össze magad, harcolj és élj túl, hogy ti lehessetek az utolsó talpon maradt csapat.



Totális többjátékos káosz, akár 64 játékos számára

Vezesd a századodat a mindent elsöprő többjátékos módban, olyan új élményekkel, mint a hatalmas Grand Operations mód. Vegyél részt az olyan klasszikus módokban, mint a Conquest, vagy állj össze a barátaiddal a kooperatív Combined Arms-ban.



Játssz az Untold War Stories-al

Légy szemtanúja a globális harcokba ágyazott emberi drámáknak az egyjátékos War Stories-ban. Síelj le a norvég hegyeken, miközben a nukleáris fegyverek utánpótlási vonalainak ellenőrzéséért küzdesz, csatlakozz a frontvonalhoz a francia gyarmati csapatokkal, vagy menj az ellenséges vonalak mögé Észak-Afrikában egy csapat kívülállóval, akiket azért küldtek, hogy káoszt teremtsenek.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Battlefield V (Definitive Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: