Betöltés...

Super Street Fighter IV: Arcade Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 74.379 Ft





A JÁTÉKRÓL



A Super Street Fighter IV Arcade Edition a Street Fighter® végleges elképzelését hozza a számítógépre. A kritikusok által elismert Super Street Fighter® IV nyomon követése tovább fogja újradefiniálni a harci játék műfaját a klasszikus 2D Street Fighter harci akcióval, számos új és visszatérő karakterrel, megerősített online módokkal és egyebekkel.

A Super Street Fighter IV Arcade Edition 39 karakterből álló névsort tartalmaz. Ez magában foglalja az eredeti Street Fighter IV karaktereit, például Ryu, Chun-li, El Fuerte és Rufus, miközben hozzáadjuk a Super Street Fighter IV 10 karakterét és 4 új karaktert, köztük a klasszikus Yun, Yang és Evil Ryu harcosokat. mint a teljesen új Oni.

A Super Street Fighter IV Arcade Edition a karaktereken túl először hozza létre a teljesen új kiegyensúlyozást, a jobb online funkcionalitást és a teljes értékű Replay Channel-t a számítógépen.

(Az aktiválás után a játék megjelenik a Steam könyvtárban Ultra Street Fighter IV néven)

Funkció



Új játszható karakterek: Négy új kihívó lép ringbe: Yun, Yang, Oni és Evil Ryu.

Frissített karakterkiegyenlítés: Minden új karakterkiegyenlítő funkcióval rendelkezik, tovább finomítva a játékmenetet.





Újrajátszás követője: Akár 5 különálló játékos ismétlést is követhet, így könnyebben megtalálhatja kedvenc játékosai legújabb ismétlését.

Saját csatorna haladó: Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy elküldjék a visszajátszási adataikat legfeljebb 50 játékosnak.

Elit csatorna: Tekintse meg az elitjátékosok visszajátszási adatait, akik 3000PP (játékos pont) vagy annál magasabb minősítéssel rendelkeznek




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Super Street Fighter IV: Arcade Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: