Betöltés...

Dance Central Spotlight (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 27.648 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Dance Central Spotlight a díjnyertes Dance Central-sorozat legújabb játéka, amely autentikus tánclépéseket, listavezető zenéket és a szeretett karaktereket kínál.



Jobb, mint valaha

A teljesen új játékzenével és a megjelenéskor kiegészítő tartalomként elérhető több mint 50 dallal, minden eddiginél több tánctudással dalonként, valamint az Xbox One-ra szabott 1-2 játékos táncélménnyel a Dance Central Spotlight a mozgásos táncjátékok következő generációja.



Lépj a reflektorfénybe!

A Dance Central játéksorozat a teljes testet mozgató játékok terén emelte a mércét, a legjobb érzékelésnek és a valós idejű visszajelzésnek köszönhetően pedig a legmagasabbra értékelt táncos sorozat a Kinect-hez az Xbox 360-on. Több mint 200 autentikus gyakorlat és több mint 2000, profi koreográfusok csapata által tervezett táncmozdulat játszható a különböző, magával ragadó parti módokban, amelyek célja, hogy a táncos buli mindig mozgásban legyen. A szólótáncosok dinamikus tánckampányokon keresztül teljesíthetik az útjukat, feloldva a játékon belüli tartalmakat és kiérdemelve a közkedvelt Dance Central csapatok tiszteletét. A Dance Central-al a Harmonix új mércét állított fel a mozgás- és zenei játékok terén.



Jellemzők:

- Táncolj több mint 50 dalra

- Szerezd meg a közkedvelt Dance Central csapatok tiszteletét

- Több mint 200 autentikus gyakorlat és több mint 2000 táncmozdulat

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dance Central Spotlight (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: