Betöltés...

Exanima (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.379 Ft



A JÁTÉKRÓL



Fedezze fel, harcoljon, élje túl és tárja fel a rejtélyeket ebben az egyedülálló és könyörtelen 3D izometrikus RPG-ben, amely eredeti sötét, alacsony fantáziavilágban játszódik. Az Exanima kivételes figyelme a részletekre és a valósághű szimuláció mindenekelőtt mélyen magával ragadó és dinamikus játékélményt kíván nyújtani.



A szolgáltatások tartalmazzák a mély készségalapú harci rendszert, az összetett és intelligens mesterséges mesterséges intelligenciát, a teljesen interaktív környezeteket, a fejlett kármodellt, pontos ütközésekkel és helyvédelemmel, roguelike elemekkel és a harci képességek csiszolására szolgáló arénamóddal.



"Azok, akik belépnének az alvilágba, nemcsak elveszítik életüket ...

... hanem az egész emberiséget feledésbe merítik."



FIGYELEM: EZ A JÁTÉK TÉNYLEG MÁS!

Ez a játék nagyon mély, fizikán alapuló harci rendszert tartalmaz. Ez nem csak néhány animációs funkció, hanem alapvető különbség, amely központi szerepet játszik a játékmenetben. A valódi lendület, az erők és az ütközések mindig itt játszanak, a bemenetek minden árnyalata döntő fontosságú az eredmény szempontjából. Ez valószínűleg nem fog hasonlítani semmihez, amit korábban játszott, és némi gyakorlást igényel, de rendkívül kifizetődő lehet, és a képességkorlát gyakorlatilag végtelen. Nem különösebben gyors tempójú vagy nehéz, de odafigyelést igényel, nagyon taktikus, és csak a gombok véletlenszerű megnyomásával nem jut el messzire!



Célunk egy mély és magával ragadó RPG-világ létrehozása egy fejlettebb szimuláción alapulva, amely példátlan szintű dinamikus és feltörekvő játékmenetet támogat. Az általunk használt technológia, beleértve a játékmotort is, a sajátunk, amelyet az alapoktól fogva fejlesztettek ki ennek a jövőképnek a megvalósításához.



Az Exanima a Sui Generis (SG), az ambiciózus, nyílt világú RPG-jünk előzményeként született, amely több mint két éve fejlődik egy sikeres Kickstarter kampányt követően. Az Exanima önmagában egy kisebb, mégis teljes játék, egy börtönmászó, amely az SG Underworld-ben zajlik mintegy húsz évvel az eseményei előtt. Mindkét játékot közösen fejlesztik, az SG számos ambiciózusabb funkciója megjelenik az Exanimában, miközben a fejlesztés folytatódik.



Az Exanima ésszerűen teljes és tartalmas játékélményt nyújt, de még sok más funkcióval készülnek! Elértük a legnagyobb kihívást jelentő és legjelentősebb fejlesztési céljainkat, most készek vagyunk új funkciókat felhozni, és még szórakoztatóbb és lenyűgözőbb kalandot készíteni. Íme néhány a tervezett szolgáltatások közül, amelyek közül sok már közel van a befejezéshez:



- Munkamenetenként és globális karakterkészség progresszió

- Nagy, nem lineáris fő játék a korai tartalom nyomán

- A korai tartalom kiegészítésével karaktereket készíthet és tartósan menthet

- Új találkozások, elemek és környezetek

- Több harc és új közeli manőverek

- Számos módosítható taumaturgiai erő

- Teljesebb aréna játékmódok szabadtéri arénákkal

- Komplex NPC interakciók és párbeszéd

- Együttműködő és versenyképes LAN multiplayer

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Exanima (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: